Valk wedstrijd Loosdrechtse Plassen

Groep zeilen

Zeilen met uw groep vanaf verschillende locaties

Bij Uit-Zeilen bent u niet gebonden aan één locatie. U kunt bij ons zeilen met een groep vanuit verschillende locaties door heel Nederland. Groep zeilen kunt u bij ons centraal in de Randstad maar u kunt ook op het IJsselmeer, Markermeer en in Friesland terecht.

  • Groep zeilen met jachten op het IJsselmeer
  • Samenwerken met een groep tijdens een zeiltocht over het IJsselmeer
  • Spectaculair zeilen met een groep op Lemsteraken
  • Groep zeilen op Skûtsjes op de Friese meren
  • Puzzeltocht tijdens het zeilen met een groep op de Kagerplassen
  • Wedstrijdzeilen met een groep collega's op de Kagerplassen
  • Zeilen met een groep op een zeipraam op de Friese meren
  • Zeilen op het IJsselmeer met een groep collega's

Geschikte zeilschepen voor iedere groep

U kunt bij ons zeilen op verschillende soorten zeilboten zoals Skutsjes, Valken, Zeilpramen, Jachten en Klippers. Ieder schip heeft zijn unieke eigenschappen. Er is voor uw groep altijd een geschikt schip om op te zeilen.

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Actief maar ook ontspannen groep zeilen

Zeilen betekent actief bezig zijn maar toch ontspannen. Als u met een grotere groep bent verdeelt u zich over verschillende zeilboten. Een spannende zeilwedstrijd behoort dan tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje of familiedag van 6 tot 500 personen; Uit-Zeilen organiseert graag uw groepzeildag.

Wordt uw zeilactiviteit geslaagd?

Voordat u gaat zeilen wilt u natuurlijk weten of alles goed geregeld is. Een geslaagd uitje wordt bepaald in de details. Bij Uit-Zeilen vinden we dat heel belangrijk en doen we er alles aan om u tevreden te stellen. Bekijk de ervaringen van onze gasten om u hiervan te laten overtuigen.

8.3 5 Groep zeilen Groep zeilen Voor een succesvolle bedrijfs-teamdag biedt Het Kompas in samenwerking met Uit-Zeilen een prima ondersteuning. Zowel aan wal als op het water zijn medewerkers u vriendelijk en flexibel van dienst.Voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd in een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Kortom; een echte aanrader. Astrid van der Horst Gemeente Rijswijk Lees meer reacties
Vrijblijvend meer informatie opvragen