Gast op voordek Valk

Groep zeilen

Zeilen met uw groep vanaf verschillende locaties

Bij Uit-Zeilen bent u niet gebonden aan één locatie. U kunt bij ons zeilen met een groep vanuit verschillende locaties door heel Nederland. Groep zeilen kunt u bij ons centraal in de Randstad maar u kunt ook op het IJsselmeer, Markermeer en in Friesland terecht.

  • Groep zeilen met jachten op het IJsselmeer
  • Samenwerken met een groep tijdens een zeiltocht over het IJsselmeer
  • Spectaculair zeilen met een groep op Lemsteraken
  • Groep zeilen op Skûtsjes op de Friese meren
  • Puzzeltocht tijdens het zeilen met een groep op de Kagerplassen
  • Wedstrijdzeilen met een groep collega's op de Kagerplassen
  • Zeilen met een groep op een zeipraam op de Friese meren
  • Zeilen op het IJsselmeer met een groep collega's

Geschikte zeilschepen voor iedere groep

U kunt bij ons zeilen op verschillende soorten zeilboten zoals Skutsjes, Valken, Zeilpramen, Jachten en Klippers. Ieder schip heeft zijn unieke eigenschappen. Er is voor uw groep altijd een geschikt schip om op te zeilen.

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Actief maar ook ontspannen groep zeilen

Zeilen betekent actief bezig zijn maar toch ontspannen. Als u met een grotere groep bent verdeelt u zich over verschillende zeilboten. Een spannende zeilwedstrijd behoort dan tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsuitje of familiedag van 6 tot 500 personen; Uit-Zeilen organiseert graag uw groepzeildag.

Wordt uw zeilactiviteit geslaagd?

Voordat u gaat zeilen wilt u natuurlijk weten of alles goed geregeld is. Een geslaagd uitje wordt bepaald in de details. Bij Uit-Zeilen vinden we dat heel belangrijk en doen we er alles aan om u tevreden te stellen. Bekijk de ervaringen van onze gasten om u hiervan te laten overtuigen.

0 0 Groep zeilen Groep zeilen Samenwerken met Uit-Zeilen hebben wij als zeer prettig ervaren, geen vraag was teveel. Samen met Floriaan en zijn team hebben wij een TOP tweedaags-event in elkaar gedraaid van A-Z. De 150 gasten kwam in 48 uur in aanraking met: opstappen in Enkhuizen, vergaderen op zee, aanmeren in de Friese Meren, sloepenrace met lekkernijen en aansluitend een BBQ, feest met DJ op een schip, overnachten in TIPI-tenten, volgende ochtend na het ontbijt een knallende afsluiting: Skûtsjesilen! Alle facetten waren tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt, tijdens de samenwerking vulden wij elkaar goed aan, waardoor het een groot SUCCES werd (ondanks het regenachtige weer). Maar dat is het enige waar wij geen invloed op hadden. Een event om nooit te vergeten en wat ik zeker aan iedereen zou kunnen aanbevelen, die op zoek is naar een onvergetelijk weekend! - Partner incentive bureau Lees meer reacties
Vrijblijvend meer informatie opvragen