Praam zeilen in Friesland

Zeilarrangement

Op zoek naar een zeilarrangement?

Uit-Zeilen biedt een breed scala van zeilarrangementen aan. U kunt daarbij kiezen uit verschillende locaties door heel Nederland zoals Friesland, Kaag, Loosdrecht of het Markermeer en IJsselmeer. Op de locaties beschikken we over verschillende zeilboten zodat we de dag geheel naar uw wensen kunnen inrichten.

  • Zeilen opruimen na een ochtend zeilen op de Friese meren
  • Oer Hollands bedrijfsweekend in Friesland
  • Zeilen opruimen tijdens vriendenweekend in Friesland
  • Valk zeilen en teambuilding met collega's
  • Valk zeilen met collega's in de Randstad

Zeilarrangementen in alle prijsklassen

U kunt bij ons terecht in alle prijsklassen. De dag kunt u zelf zo uitgebreid of budget als mogelijk aankleden. Alle arrangementen kunnen we verzorgen met bijvoorbeeld een lunch, drankpakket of barbecue. Maar het is ook mogelijk om zelf het eten en drinken aan boord mee te brengen.

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Uw zeilarrangement

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of relatie dag. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale uitje of event. Uit-Zeilen heeft zeilarrangementen voor groepen van 6 tot 500 personen. Via bovenstaande button krijgt u direct inzicht in al onze zeilarrangementen. Daarnaast kunt u gericht zoeken met de beschikbare filters.

Een geslaagd zeilarrangement organiseren?

Wanneer u een arrangement bespreekt wilt u hierbij een goed gevoel hebben. De zaken moeten zijn geregeld zoals afgesproken. Bij Uit-Zeilen denken we er net zo over. Bekijk de ervaringen van onze gasten en laat u overtuigen.

8.5 5 Zeilarrangement Zeilarrangement Uit-zeilen in Kaag heeft alles erg goed geregeld. De dag zelf is alles tot in de puntjes voor ons verzorgd. Het zeilen was een leuke ervaring. Het zorgde voor spanning en we leerden wat bij. Het eten was erg lekker en meer dan genoeg. Bedankt voor een leuk bedrijfsuitje. Een gast Salusion b.v. Lees meer reacties
Vrijblijvend meer informatie opvragen