Jacht zeilen Markermeer

Zeilen Noord-Holland

Zeilen Noord-Holland met collega’s, vrienden of familie

Uit-Zeilen biedt bedrijfs-, familie-, relatie-, vrienden- en teamuitjes zeilen aan in Noord-Holland. Verschillende verzorgde arrangementen, inclusief zeilen, eten en drinken, voor 6 tot 500 personen.

  • Samen met vrienden de zeilen hijsen tijdens een groepsuitje
  • Lemsteraak zeilen op het Markermeer in Noord-Holland
  • Navigeren over het IJsselmeer tijdens bedrijfsuitje zeilen
  • Klipper op het IJsslmeer tijdens bedrijfsuitje Zeilen Noord-Holland
  • Uitzicht tijdens avond zeiltocht met familie in Noord-Holland
  • Tweemastklipper op het IJsselmeer in Noord-Holland
  • Ontspannen zeiltocht met collega's tijdens zeiltocht in Noord-Holland
  • Met collega's de zeilen hijsen tijdens bedrijfsuitje zeilen in Noord-Holland
  • Bakstag uitlopen op een Klipper tijdens een bedrijfsuitje Noord-Holland

Meerdere locaties zeilen in Noord-Holland

Vanuit Monnickendam en Volendam in Noord-Holland organiseert Uit-Zeilen uitjes en evenementen op het Markermeer en IJsselmeer. Op klassieke zeilschepen geniet u van de mooie waterrijke omgeving van deze historische dorpen in Noord-Holland.

Daarnaast kunt u ook terecht op de rand van Noord- en Zuid-Holland op de Kagerplassen en de Loosdrechtse Plassen. Op deze locaties zeilen we met zeilboten van het type valk. Daarnaast is het ook mogelijk om over te steken naar Friesland en hier een échte friese zeilervaring te beleven.

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Actief en ontspannen zeilen op klassieke zeilschepen

Wij maken gebruik van diverse klassieke schepen waarop u actief en ontspannen kunt zeilen. U kunt helpen bij het hijsen, strijken en bedienen van de zeilen, maar ook ontspannen aan dek met een drankje is (altijd) mogelijk! De schepen varieren van 16 tot 50 meter lengte en geschikt voor kleine en en grote groepen.

Zeilen Noord-Holland in verschillende prijsklassen

Uit-Zeilen organiseert verschillende volledig verzorgde middag- en dagarrangementen op het water. Samen met onze partners zorgen we dat u, uw collega’s, zakenrelaties of vrienden kunt genieten van het zeilen in Noord-Holland!

8.5 5 Zeilen Noord-Holland Zeilen Noord-Holland De zeilmiddag was erg leuk. De begeleider legt de werking van de praam goed uit, en laat veel doen door de bemanning. Dat is spannend. De Friese Meren zijn prachtig. Jori Castricum Groep Castricum Lees meer reacties
Vrijblijvend meer informatie opvragen