Skutsje zeilen op de Friese meren

Zeilen Rotterdam

Zeilen Rotterdam: actief zeilen op de Kaag

Uit-Zeilen organiseert zeil(mid)dagen in de buurt van Rotterdam voor groepen van 6 tot 500 personen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamdag; wij maken uw zeiluitje graag tot een succes! Uit-Zeilen heeft verschillende opstap locaties door heel Nederland.

  • De overwinning vieren met collega's op de zeilboot vlak bij Rotterdam
  • Open zeilboten op de Kaag tijdens bedrijfsuitje dicht bij Rotterdam
  • Zeilen met vrienden vlak bij Rotterdam op de Kaag
  • Actieve dag zeilen met collega's vlak bij Rotterdam op de Kagerplassen
  • Spectaculair bedrijfsuitje met open zeilboten op de Kaag valk bij Rotterdam
  • Klaar om het water op te gaan met collega's in de buurt van Rotterdam
  • Zeilen met puzzeltocht met de vrijgezel op de Kagerplassen
  • Wedstrijd zeilen met collega's in het groene hart vlak bij Rotterdam
  • Zeil tocht met het hele bedrijf in de randstad

Zeilen als bedrijfsuitje of groepsuitje in de buurt van Rotterdam

Wilt u een actief dagje weg in de buurt van Rotterdam? Ga dan zeilen op de Kaag. Bij het valk zeilen heeft u keuze uit een puzzeltocht of een zeilwedstrijd met en tegen collega’s. U zeilt gaat met maximaal 5 personen per valk. Zeilervaring is niet nodig. De zeilinstructeurs van Uit-Zeilen begeleiden u graag tijdens de dag en leggen alles uit over de boot, de wind en de zeilen.

Daarnaast hebben we ook verschillende mogelijkheden op grote schepen centraal in Nederland.

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Ontspannen aan dek of actief leren zeilen

U kunt uw zeiluitje verschillend inkleden. Zo kunt u kiezen voor een ontspannen zeiltocht met een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk om actief te gaan (leren) zeilen. U heeft zelf de touwtjes in handen en zal ervaren wat het is om een zeilboot te besturen. In beide gevallen beschikt Uit-Zeilen over ervaren en enthousiaste instructeurs die u graag helpen!

Kies uit onze verschillende arrangementen

Wilt u gaan zeilen Rotterdam? Kies dan uit één van onze verschillende arrangementen. De arrangementen zijn altijd verder aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Wij helpen u graag bij het organiseren van een geweldige dag zeilen op de Kaag!

Uw ‘zeilen Rotterdam’ arrangement een succes?

Wanneer u een dagje gaat zeilen wilt u natuurlijk dat het een geslaagd dagje uit is. Bij Uit-Zeilen begrijpen we dat en doen we er alles aan uw zeilactiviteit te laten slagen. Onze belangrijkste referentie hiervoor zijn de ervaringen van onze gasten.

 

10 5 Zeilen Rotterdam Zeilen Rotterdam Voor de 3e keer op rij met Uit-Zeilen een dag met klanten wezen zeilen. Het was weer in één woord FANTASTISCH!  Bedankt voor weer een erg geslaagde dag. Nancy van Dijke Buyitdirect.com N.V. Lees meer reacties
Vrijblijvend meer informatie opvragen