• Bedrijfsuitje zeilen Wadden

Bedrijfsuitje zeilen Wadden

Bedrijfsuitje zeilen Wadden

Een bedrijfsuitje zeilen Wadden staat voor teamwork, plezier en ontspanning. Uit-Zeilen heeft geheel verzorgde programma’s op en rond het water. Samen met collega’s, lekker uitwaaien, strijden voor de winst in een zeilwedstrijd of juist een ontspannen zeiltocht en na afloop borrelen op het terras. Kortom: een perfect bedrijfsuitje is zeilen naar de Wadden!

Uw bedrijfsuitje goed geregeld met Uit-Zeilen

Bent u enthousiast om te gaan zeilen met het bedrijf? Wij organiseren graag voor u een succesvol bedrijfsuitje! Uw bedrijfsuitje laten organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zelf kan ontspannen en genieten van uw zeildag op het water.

Verschillende locaties en zeilschepen door heel Nederland

Één van de voordelen van Uit-Zeilen is dat we voor ieder bedrijfsuitje een geschikte zeilboot of locatie hebben. We vertrekken vanaf Harlingen voor een zeiltocht over de Wadden. Mocht u liever elders willen zeilen, dan is dit ook geen punt. We zeilen ook centraal in de Randstad, bij het IJsselmeer of op de Friese meren. Daarnaast helpen we u met het vinden van de juiste zeilboot voor uw zeiluitje. Kortom: voor uw bedrijfsuitje zeilen bent u bij Uit-Zeilen aan het juiste adres!

Wie organiseerden hun bedrijfsuitje zeilen bij Uit-Zeilen?

Uit-Zeilen heeft veel ervaring in het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje op de Wadden. Wij begrijpen dat uw jaarlijkse uitje meer dan goed geregeld moet zijn. Daarom kunt u hier de ervaringen van de gasten die u voor gingen bekijken. Ook kunt u onze speciale cases bekijken voor extra inspiratie. Tenslotte vertellen we graag meer over wie wij zijn op de ‘over ons‘ pagina.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.4 5 Bedrijfsuitje zeilen Wadden Bedrijfsuitje zeilen Wadden We hadden een fantastische Regatta. De boten waren top en het event is zeer soepel verlopen. Goed georganiseerd. Groots aanbevolen! Pete Schelvis Rabobank Lees meer reacties