Company water weekend Friesland

Opdracht

Via een partner event bureau heeft Uit-Zeilen de opdracht gekregen om een event te organiseren voor een internationaal opererend bedrijf. Het managament wilde het event in Friesland laten plaatsvinden en het moest een ‘tocht’ worden waarbij Friesland vanaf het water zou worden verkend.

Uitvoering

Na verschillende opties en routes en type zeilschepen te hebben besproken werd er op de eerste dag gezeild met een combinatie van Valken (14 stuks) en Zeilpramen (10 stuks). De start van het event was in Woudsend.

Vanuit Woudsend is er gezeild richting Langweer. Dit alles onder begeleiding van twee snelle RIB’s. Na een goedverzorgde lunch in Langweer is er in de middag wedstrijd gezeild op de Langweerder Wielen. Zowel voor de zeilpramen als Valken was er een wedstrijdbaan.

Na afloop van de wedstrijden ging de toch verder richting Sneek. Hier aangekomen werden de gasten opgevangen bij het Hotel met een afmeerborrel. Na de check-in was het tijd voor de prijsuitreiking, een diner en een uitgebreide feestavond.

De volgende ochtend werd het programma voortgezet met een combinatie van Valken (12) en Sloepen (13). Via het centrum van Sneek (sloepen) en het Sneekermeer kwam de reis door Friesland ten einde bij het Paviljoen van Sneek direct aan het meer. Een uitgebreide lunch zorgde voor een goedverzorgde en geslaagde afsluiting van dit event.

Gegevens van deze case:
  • Internationaal opererend bedrijf
  • Friese meren
  • Woudsend - Langweer - Sneek - Offingawier
  • 150
  • Valk zeilen
  • 2 dagen
Reactie van Partner event bureau5 Company water weekend Friesland Company water weekend Friesland We hebben wederom een fantastisch zeilprogramma georganiseerd in samenwerking met Uit-Zeilen. Niet alleen op het water, maar ook het 'land' programma was tot in de puntjes verzorgd, met sfeervolle restaurants en een stijlvol hotel incl. een grootse feestavond. De prettige samenwerking zorgt ervoor dat wij graag elk jaar een mooi evenement met ze organiseren, wederom dank! Anoniem Partner event bureau