Regel iets wat nog nooit gedaan is!

Opdracht

“We willen een programma wat nog nooit uitgevoerd is in deze omvang en vorm. Het moet nautisch zijn en er moet overnacht worden in tenten.” Met deze opdracht kwam een partner incentive bureau bij Uit-Zeilen voor een event van hun klant (een internationaal consultancy bureau).

Uitvoering

Na een uitvoerig brainstorm traject werd er een programma samengesteld waarbij de gasten starten in Enkhuizen. Vanuit hier werd er met een groot event schip een vaartocht gemaakt richting Friesland. Aan boord hadden de gasten een inhoudelijk programma.

Aangekomen in Friesland gingen de gasten van boord en werd er ingescheept in één van de 30 klaarliggende sloepen. De sloepentocht bracht hen verder in Friesland en langs verschillende punten waar men een gedeelte van het diner op kon halen.

Uiteindelijk voeren de sloepen een gebied in waar een Tipi kampement was gebouwd van 16 tenten aangevuld met kleinere koepel tenten. Hier zou men later op de avond overnachten.

Eerst werd er met het schip wat de gasten richting Friesland heeft gebracht los gegooid voor een uitgebreid feest midden op de Friese meren.

De volgende ochtend was er een aansprekende introductie over het skûtsjesilen en werd er met 20 skûtsjes een officiële IFKS skûtsje wedstrijd gezeild. Geluncht werd er gezamenlijk op een eiland midden in het meer. Na de prijsuitreiking aan wal en een afsluitende borrel gingen de gasten richting huis.

Uit-Zeilen was in zijn geheel verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en organisatie van alle onderdelen van dit event met uitzondering van het vervoer van- en naar de locatie, de DJ aan boord tijdens het feest en de communicatie met de eind klant. Dit laatste ging via het partner incentive bureau.

Gegevens van deze case:
  • Int. consultancy bedrijf
  • Friese meren
  • Enkhuizen | Koudum
  • 200
  • Skûtsje zeilen
  • 2 dagen
Reactie van Partner incentive bureau0 Regel iets wat nog nooit gedaan is! Regel iets wat nog nooit gedaan is! Samenwerken met Uit-Zeilen hebben wij als zeer prettig ervaren, geen vraag was teveel. Samen met Floriaan en zijn team hebben wij een TOP tweedaags-event in elkaar gedraaid van A-Z. De 150 gasten kwam in 48 uur in aanraking met: opstappen in Enkhuizen, vergaderen op zee, aanmeren in de Friese Meren, sloepenrace met lekkernijen en aansluitend een BBQ, feest met DJ op een schip, overnachten in TIPI-tenten, volgende ochtend na het ontbijt een knallende afsluiting: Skûtsjesilen! Alle facetten waren tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt, tijdens de samenwerking vulden wij elkaar goed aan, waardoor het een groot SUCCES werd (ondanks het regenachtige weer). Maar dat is het enige waar wij geen invloed op hadden. Een event om nooit te vergeten en wat ik zeker aan iedereen zou kunnen aanbevelen, die op zoek is naar een onvergetelijk weekend! - Partner incentive bureau