• Incentive reizen

SAIL Amsterdam 2015

Sail Amsterdam is het grootste nautische evenement van Nederland welke ééns in de vijf jaar wordt georganiseerd. Uit-Zeilen was hier op verschillende manieren bij betrokken en actief.

Skûtsje Experience

Tijdens SAIL Amsterdam was er een Skûtsje Experience prijswinnaars een heuse zeilwedstrijd aan boord van een officieel Fries wedstrijd skûtsje konden mee maken. De prijswinnaars wonnen hun prijs via de landelijke radio stations of via Facebook. Een vloot van 10 skûtsjes streed om de winst van de SAIL bokaal. Meer dan 300 gasten voeren gedurende SAIL mee aan boord van de schepen.

De gehele organisatie van de Skûtsje Experience inclusief de zeilwedstrijd organisatie en live commentaar was in handen van Uit-Zeilen en een nautische partner.

SAIL-In en avond tochten

Naast de zeilwedstrijden werden de skûtsjes ingezet om ’s avonds met relaties en sponsors te varen. Meer dan 400 gasten voeren mee aan boord van één van de skûtsjes gedurende 4 avonden. Catering aan boord werd verzorgt en de gasten genoten vanaf het water van de geweldige Tall ships en de afsluitende vuurwerk show.

Ook tijdens de SAIL In voeren meerdere skûtsjes met gasten. Daarnaast voer er een klipper voor Uit-Zeilen met gasten van een online broker. De gehele organisatie hiervan was in handen van Uit-Zeilen.

Video met rapportage over de Skûtsje Experience

Gegevens van deze case:
  • Uit-Zeilen
  • Markermeer
  • Amsterdam
  • 500+
  • Skûtsje zeilen
  • 5 dagen
Reactie van BinckBank NV5 SAIL Amsterdam 2015 SAIL Amsterdam 2015 We hebben een schitterend en goed georganiseerde dag beleefd en de reacties van de klanten (het belangrijkste voor ons) waren zeer positief. Ik heb het als zeer prettig ervaren dit evenement met en via jullie te organiseren. Wie weet komen we elkaar in de toekomst nog wel een keer tegen. Relatiemanager BinckBank NV