Zeilen Kagerplassen

Zeilen op de grens van Noord- en Zuid-Holland

De Kagerplassen zijn een aaneenschakeling van vaarten en plassen. De traditionele windmolens samen met de rietkragen zorgen voor een echte Hollandse uitstraling. U zeilt midden in de Randstad maar bent toch even helemaal ‘weg’. Een bijzondere en unieke locatie van Uit-Zeilen!

Verschillende restaurants met terras aan het water

Rondom de Kagerplassen zijn verschillende restaurants met terras aan het water. Afhankelijk van uw wensen wordt de optie gekozen die het beste aan uw wensen voldoet. Alle restaurants liggen aan het water zodat u direct aan boord stapt van onze zeilboten.

Verschillende zeilarrangementen

Uit-Zeilen heeft verschillende zeilarrangementen op de Kagerplassen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld: middag (wedstrijd)zeilen met collega’s, zeilen en vergaderen of een dagje zeilen met relaties.

Uw uitje/event op de Kagerplassen

Combineer de mooie omgeving met de organisatie van Uit-Zeilen en u heeft de ideale combinatie voor een geslaagd zeilevenement. U gaat op de Kagerplassen zeilen met één of meerdere valken. U kunt terecht vanaf 5 tot 500 personen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje zeilen.

Bij Uit-Zeilen hebben wij een grote passie voor zeilen en organiseren. Deze ingrediënten zorgen er voor dat wij al jaren succesvolle uitjes en events organiseren. Lees meer over ons en onze sterke punten.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9 5 Zeilen Kagerplassen Zeilen Kagerplassen Fantastisch zeilevenement gehad met ons team. Deskundige en enthousiaste begeleiding van Uit-Zeilen. Gert Jan Dijkstra Rabobank Lees meer reacties
Video impressie valk zeilen