Zeilen Loosdrechtse Plassen

Zeilen op de Loosdrechtse Plassen met collega’s

De Loosdrechtse Plassen liggen centraal in Nederland tussen Utrecht en Amsterdam. Door de centrale ligging is Loosdrecht uitgegroeid tot een populaire zeillocatie voor bedrijfsuitjes, relatie-dagen en teambuilding activiteiten. Een unieke locatie aan het water!

Verschillende locaties direct aan het water

Rond de Loosdrechtse Plassen zijn verschillende restaurants waar Uit-Zeilen mee samenwerkt. De locaties liggen aan het water, zodat u direct aan boord stapt van onze zeilboten. Afhankelijk van uw wensen wordt de juiste locatie uitgezocht voor een geslaagd event aan het water.

Verschillende zeilarrangementen

U kunt bij ons terecht voor verschillende arrangementen zoals een middag zeilen met het bedrijf, zeilen en vergaderen of zeilen met relaties. Daarnaast zijn er ook meerdaagse arrangementen.

Uw uitje/event op de Loosdrechtse Plassen

Uit-Zeilen maakt uw zeildag graag tot een succes. De mooie locaties aan de plassen en onze jarenlange ervaring staan garant voor een succesvolle en actieve zeildag op het water! Op de Loosdrechtse Plassen zeilen we met valken. De plassen zijn ideaal voor een personeelsuitje, relatie-event, teambuildingsactiviteit of zeil en vergaderdag.

De reacties van onze gasten zijn ons belangrijkste visitekaartje. Wij zetten graag onze passie voor het zeilen en organiseren voor u in. Met ons enthousiasme organiseert Uit-Zeilen al jaren succesvolle uitjes en events.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.5 5 Zeilen Loosdrechtse Plassen Zeilen Loosdrechtse Plassen Zeer leuk bedrijfsevent van onze team VCD/PR. Als je met een redelijke groep bent (minimaal 5 man) kun je naast actief bezig zijn ook tussendoor van de prachtige vergezichten en stilte genieten. Johan Geerts VCD Automatisering Lees meer reacties
Video impressie valk zeilen