Zeilen Waddenzee

Zeilen op de Waddenzee met collega’s of relaties

Gaat u met ons mee zeilen op de Waddenzee met collega’s of relaties? Stap aan boord! Zeil mee naar één (of meer) van de prachtige Waddeneilanden. Allen zijn verschillend, echter beschikken allen over meerdere dorpen, bos, duinen en kilometers strand. Zodra je aan boord stapt ben je ‘even helemaal weg’. Kortom op de Wadden zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zeer geslaagd event met uw collega’s of relaties.

Zeilen vanuit Harlingen, Terschelling en Vlieland

Afhankelijk van het type zeilschip en/of uw wensen starten we de zeiltocht of overtocht vanuit Harlingen, Terschelling of Vlieland. Iedere opstapplaats heeft zijn eigen charmes en kenmerken. Daarom kijken we samen met u welke locatie heeft meest geschikt is. Dit om ervoor te zorgen dat u een geslaagd event heeft op één van onze klippers.

Uw zeilevenement op de Waddeneilanden

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of relatie-event. Graag denken we met u mee in het samenstellen van uw ideale zeildag of zeildagen. Door onze ervaring en de vele mogelijkheden vinden we altijd een geschikt arrangement voor uw zeildag(en) op de Waddenzee!

Verschillende mogelijkheden voor uw uitje/event

Op de Wadden wordt er gezeild met klippers. Daarnaast zijn onze locaties aan het water uitermate geschikt voor een zeilevent met relaties, een bedrijfsuitje aan het water, een teamuitje of een meerdaagse met collega’s.

Natuurlijk wenst u een geslaagde dag of dagen zeilen op de Wadden. Wij zetten onze passie voor zeilen en organiseren graag voor u in. Lees meer over ons en ons team via de over ons pagina of doe meer inspiratie op bij onze eerder georganiseerde cases.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.8 5 Zeilen Waddenzee Zeilen Waddenzee Meerdaags event voor 120 personen in samenwerking met Uit-Zeilen. Flexibiliteit, enthousiasme en jarenlange ervaring kenmerkt Uit-Zeilen. Marjolein Partner Event Bureau Lees meer reacties
Video impressie klipper zeilen