Bedrijfsweekend | Een event dat zijn weerga niet heeft

“We willen een programma wat nog nooit uitgevoerd is in deze omvang en vorm. Het moet nautisch zijn en er moet overnacht worden in tenten.”

‘Serieuze’ oversteek van het IJsselmeer

De gasten werden in Enkhuizen aan boord ontvangen van een luxe event schip. Door de grootte van het schip kon het niet via Stavoren Friesland bereiken maar moest het speciaal via Lemmer richting de Friese meren varen. Aan boord hadden de gasten deze ochtend een inhoudelijke meeting met elkaar. Het schip vervoerde hen comfortabel en stabiel richting Friesland.

Culinaire sloepentocht

Dertig luxe en comfortabele sloepen (uit heel Friesland verzamelt) lagen klaar voor de gasten. Vanuit de sloepen werd een route gevaren over de Friese meren waarbij er op verschillende bijzondere plekken een gang van het diner klaar stond. Aan boord waren gekoelde dranken en zo werd deze culinaire ontdekking van Friesland een lekker, ontspannen en groot succes.

Feestavond op een drijvend eiland

Het event schip dat voor de reis naar Friesland was gebruikt werd diezelfde avond gebruikt als drijvende feestlocatie. Door midden op de meren te liggen was er alle ruimte om de muziek hard aan te zetten. Snelle motorboten waren aanwezig om, indien nodig, gasten te vervoeren naar de vaste wal. Op het zonnedek van het schip werd er genoten van een donkere hemel met een felle maan en schitterende sterren.

Bijzonder overnachten

De overnachting was niet in een schip, hotel of bungalow maar in een tent! Maar niet zomaar een tent. Voor de gasten hadden wij een kampement opgebouwd met 16 grote tipi tenten en vele kleine koepeltenten. De plek lag op een afgelegen plek aan het water met uitzicht over de Friese weilanden. Daarom was er extra sanitair en stroom verzorgt. Het kampement werd voorzien van lichtjes en zelfs een ezel die rustig stond te grazen.

Skûtsjesilen met 20 schepen en officiële zeilwedstrijd

Na de bijzondere nacht en een uitgebreid ontbijt waren de gasten klaar voor het laatste, maar zeker niet het minste, onderdeel van deze dag. Aan de kade lagen 20 officiële IFKS wedstrijdschepen klaar voor een dag wedstrijdzeilen op de Friese meren. Wedstrijdleider Sieb Bandstra gaf zijn kenmerkende uitleg en de Friese schippers verwelkomden de gasten aan boord. Na de eerste wedstrijden in de ochtend was er een gezamenlijke lunch op een eiland. De middag zou bepalen wie er met de hoofdprijs vandoor ging. Terug aan de kade werden de winnaars gehuldigd onder het genot van een Friese Beerenburg.

Ook een bijzonder bedrijfsweekend organiseren?
Neem contact met ons op
We gaan graag de uitdaging aan!

Gegevens van deze case:
  • Int. consultancy bedrijf
  • Friese meren
  • Enkhuizen | Koudum
  • 200
  • Skûtsje zeilen
  • 2 dagen
Reactie van Partner incentive bureau 0 Bedrijfsweekend | Een event dat zijn weerga niet heeft Bedrijfsweekend | Een event dat zijn weerga niet heeft Samenwerken met Uit-Zeilen hebben wij als zeer prettig ervaren, geen vraag was teveel. Samen met Floriaan en zijn team hebben wij een TOP tweedaags-event in elkaar gedraaid van A-Z. De 150 gasten kwam in 48 uur in aanraking met: opstappen in Enkhuizen, vergaderen op zee, aanmeren in de Friese Meren, sloepenrace met lekkernijen en aansluitend een BBQ, feest met DJ op een schip, overnachten in TIPI-tenten, volgende ochtend na het ontbijt een knallende afsluiting: Skûtsjesilen! Alle facetten waren tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt, tijdens de samenwerking vulden wij elkaar goed aan, waardoor het een groot SUCCES werd (ondanks het regenachtige weer). Maar dat is het enige waar wij geen invloed op hadden. Een event om nooit te vergeten en wat ik zeker aan iedereen zou kunnen aanbevelen, die op zoek is naar een onvergetelijk weekend! - Partner incentive bureau