Zeilen met relaties

Zeilen met uw relaties; een slimme investering

Samen met uw relaties een dag het water op betaalt zich makkelijk terug. U kunt de banden aanhalen en nieuwe kansen ontwikkelen. Samen zeilen met relaties is een prachtige mogelijkheid om te investeren in uw relaties.

Het relatie-event

Uit-Zeilen organiseert actieve evenementen waarmee u uw relaties positief kunt verrassen! Wij zorgen er voor dat de dag helemaal naar uw persoonlijke voorkeuren wordt ingericht. Zo heeft u voor uw relaties een uniek evenement, wat past bij de uitstraling van uw bedrijf en waar zij nog lang over zullen napraten!

Uw dag zeilen met relaties

Omdat een relatiedag om een persoonlijke aanpak vraagt vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Als voorbeeld kunt u denken aan een ontspannen dag zeilen op een luxe lemsteraak, een regatta met scherpe jachten of skutsje zeilen op de Friese meren.

Uw relatie-event in goede handen bij Uit-Zeilen?

Wanneer u een event organiseert voor uw relaties dan moet niets aan het toeval overgelaten worden. Daarnaast wilt u zelf de tijd hebben om het contact met u relaties te onderhouden. Met onze passie voor zeilen én organiseren snappen wij dit! Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
10 5 Zeilen met relaties Zeilen met relaties Enorm leuke dag, gezellige mensen, perfecte organisatie! Roelinda ten Pas Shell Global Commercial Lees meer reacties