Zeilen Friese meren

Zeilen op de Friese meren met collega’s of relaties

Over de Friese meren en vaartjes kunt u prachtig zeilen. Vanaf het water krijgt u pas echt een mooi beeld van Friesland. De Friese meren zijn een ideale locatie voor uw zeilevenement met collega’s of relaties.

Opstappen in Sneek, Heeg, Koudum of Gaastmeer

Uw opstaplocatie is afhankelijk van het type zeilschip, groepsgrootte en uw specifieke wensen. Wij werken samen met verschillende locaties die direct aan het water liggen, zodat u zonder moeite aan boord stapt bij één van onze schepen. U kunt kiezen uit verschillende type zeilschepen zoals skutsjes of zeilpramen.

Verschillende (mid)dag en weekendarrangementen

U kunt bij ons terecht voor verschillende arrangementen, zoals een dag skutsje zeilen of een middag zeilen met collega’s.

Uw uitje/event op de Friese meren

Graag helpen wij u bij het vinden van het meest geschikte uitje in Friesland. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje met 15 of 500 personen. Wij maken van iedere dag en bijzondere herinnering!

Natuurlijk wilt u ook dat uw uitje of event op de Friese meren geslaagd is. Bij Uit-Zeilen vinden wij dat minstens zo belangrijk als u. Lees daarom meer over ons en onze werkwijze zodat u weet met wie u in zee gaat.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
8.8 5 Zeilen Friese meren Zeilen Friese meren Uit-Zeilen heeft dit  evenement in relatief korte tijd op een goede en creatieve manier georganiseerd ! Gerard Hoek Ferney Group Lees meer reacties