Zeilen IJsselmeer

Zeilen op het IJsselmeer met collega’s of relaties

Het IJsselmeer is een onderdeel van de voormalige Zuiderzee en wordt omringd door meerdere idyllische vissersdorpen en vroegere handelssteden. Zeilen op het IJselmeer geeft een ideaal decor voor een geslaagd zeilevenement met collega’s of relaties.

Zeilen vanuit Lelystad, Enkhuizen of Medemblik

Afhankelijk van het type zeilschip en/of uw wensen starten we de zeiltocht vanuit Lelystad, Enkhuizen of Medemblik. Iedere opstapplaats heeft zijn eigen charmes en kenmerken. Door samen met u de juiste locatie te selecteren zorgen we voor een geslaagd event op één van onze klippers of jachten.

Uw zeilevenement op het IJsselmeer

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of relatie-event. Graag denken we met u mee in het samenstellen van uw ideale zeildag. Door onze ervaring en de vele mogelijkheden vinden we altijd een geschikt arrangement voor uw zeildag op het IJsselmeer!

Verschillende mogelijkheden voor uw uitje/event

Op het IJsselmeer wordt er gezeild met jachten en klippers. Onze locaties aan het water zijn uitermate geschikt voor een zeilevent met relaties, een bedrijfsuitje aan het water of een teamuitje op een luxe jacht.

Natuurlijk wenst u een geslaagde dag. Wij zetten onze passie voor zeilen en organiseren graag voor u in. Lees meer over ons en ons team via de over ons pagina.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
10 5 Zeilen IJsselmeer Zeilen IJsselmeer Alleen maar blije gezichten en complimenten. Veel gezelligheid en een sportieve strijd. Edwin Ooijevaar Gomes Noord Holland Lees meer reacties
Video impressie jacht zeilen