Jacht zeilen

Jacht zeilen op het IJsselmeer of het Markermeer

Jacht zeilen is een prachtige ervaring. Het IJsselmeer en het Markermeer zijn ideale locatie voor een dag heerlijk uitwaaien met bijvoorbeeld het managementteam. U hoeft niet zelf te kunnen zeilen, want een ervaren schipper vaart met u mee en leert u graag alles over het reilen en zeilen aan boord. Afhankelijk van het type jacht zeilt u met 5 tot 12 personen per jacht.

Zeilen vanuit het centraal gelegen Lelystad of Muiderzand

De jachtevenementen starten vanuit Lelystad, Muiderzand, Medemblik of aan andere locatie naar wens. Kiest u voor de locatie Lelystad, dan zit u direct op het IJsselmeer en heeft u een prachtig uitzicht over het water. Vertrek u vanaf Muiderzand, dan vaart u over het IJmeer langs verschillende eilanden naar het Markermeer. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een rustige zeiltocht of actieve middag zeilen met één of meerdere jachten. Jacht zeilen met relaties in combinatie met een regatta is een aanrader!

Uw zeildag op een jacht

Of het nu gaat om een middag of om een gehele dag, wij organiseren graag uw perfecte dag op het water! U kunt een dag aankleden met een goedverzorgde lunch of afsluitende borrel en diner. Lees meer over onze werkwijze en sterke punten.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
10 5 Jacht zeilen Jacht zeilen Alleen maar blije gezichten en complimenten. Veel gezelligheid en een sportieve strijd. Edwin Ooijevaar Gomes Noord Holland Lees meer reacties