Zeilen Heeg

Zeilen Heeg als bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een leuk uitje op de Friese meren? Wanneer u gaat zeilen vanuit Heeg is succes verzekerd. Heeg ligt midden in de Friese meren en is hét watersport stadje van Zuidwest Friesland.

Skûtsjesilen of praam zeilen op het Heegermeer

Vanuit Heeg zit u direct op het Heegermeer. Dit is één van de mooiste en grootste meren van Friesland. Door de centrale ligging zijn er vele mogelijkheden voor een prachtige skûtsje zeiltocht naar bijvoorbeeld Gaastmeer of Koudum. Het zeilen kunt u aanvullen met extra activiteiten zoals fierljeppen of waterskiën.

Compleet verzorgt bedrijfsuitje zeilen

Bij Uit-Zeilen kunt u terecht voor compleet verzorgde arrangementen. Zo maken wij van uw zeiluitje een onbezorgde dag weg in Friesland. Ook kunnen wij voor u een overnachtingslocatie in Heeg verzorgen. Stap aan boord van een zeilpraam, skûtsje of lemsteraak en beleef Friesland!

Uw uitje of event in Heeg een succes?

Wanneer u iets organiseert wilt u zo zeker als mogelijk zijn dat uw uitje of event een succes wordt. Bij Uit-Zeilen begrijpen we dit en denken we graag met u mee. Wij hebben een passie voor zeilen én organiseren. Bekijk de ervaringen van onze gasten en laat u overtuigen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
8.8 5 Zeilen Heeg Zeilen Heeg We hebben de samenwerking met Uit-Zeilen als zeer prettig ervaren. Mede door het onderdeel Skûtsje zeilen hebben wij als organisatiebureau een uniek programma kunnen presenteren bij onze klant. Enkel lovende reacties mogen ontvangen! Event manager Incentive bureau Lees meer reacties