Zeilen en vergaderen

Zeilen en vergaderen: een verfrissende ervaring

Vergaderen en zeilen is dé combinatie voor een actieve, productieve én ontspannen dag weg. U gaat ervaren dat de informele setting een positieve uitwerking heeft op de productiviteit. Ervaar de verfrissende kracht van het water met Uit-Zeilen.

Verschillende mogelijkheden voor uw zeil- en vergaderdag

Uit-Zeilen is actief op verschillende locaties en heeft de beschikking tot meerdere zeilboten voor uw zeil- en vergaderdag. U kunt er voor kiezen om te vergaderen aan boord van een groter schip of in één van onze locaties aan het water. De indeling van het programma kan in overleg worden vastgesteld en is altijd aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Zeilen en vergaderen in verschillende prijsklassen

U kunt bij ons terecht voor een zeildag aangevuld met een korte presentatie voor uw personeel tot een uitgebreide vergaderdag met collega’s of relaties. Alle faciliteiten zoals beamer, flip-over, geluid etc. verzorgen wij voor u.

Voorbeeld zeil- en vergaderarrangementen

Hieronder hebben we enkele voorbeeld arrangementen voor u uitgewerkt. Neem gerust contact met ons op voor vragen of afwijkende wensen. Klik op een arrangement om de details te bekijken.

Geslaagde dag zeilen en vergaderen?!

Wanneer u gaat zeilen en vergaderen wilt u dat alles goed georganiseerd en verzorgt is zodat uw en onze gasten in een goede sfeer kunnen vergaderen. Bij Uit-Zeilen vinden we dit net zo belangrijk! Onze passie voor zeilen en organiseren zetten we graag in voor uw zeil en vergaderdag. Bekijk de ervaringen van onze gasten om uzelf te overtuigen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
10 5 Zeilen en vergaderen Zeilen en vergaderen Bollegraaf bedankt Uit-Zeilen voor de uitstekende organisatie van het evenement. Mede hierdoor is de viering van ons 50-jarig jubileum een onvergetelijk en groot succes geworden. Wij bevelen Uit-Zeilen dan ook van harte aan. Simonique Kraandijk Bollegraaf Recycling Machinery Lees meer reacties