Zeilarrangement

Op zoek naar een zeilarrangement?

Uit-Zeilen biedt een breed scala van zeilarrangementen aan. U kunt daarbij kiezen uit een zeilarrangement vanaf locaties door heel Nederland, zoals Friesland, Kaag, Loosdrecht of het Markermeer en IJsselmeer. Op de locaties beschikken we over verschillende zeilboten zodat we de dag geheel naar uw wensen kunnen inrichten.

Zeilarrangementen in alle prijsklassen

U kunt bij ons terecht in alle prijsklassen. De dag kunt u zelf zo uitgebreid of budget als mogelijk aankleden. Alle arrangementen kunnen we verzorgen met bijvoorbeeld een lunch, drankpakket of barbecue. Maar het is ook mogelijk om zelf het eten en drinken aan boord mee te brengen.

Uw zeilarrangement

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw ideale bedrijfsuitje of event. Uit-Zeilen heeft zeilarrangementen voor groepen van 6 tot 500 personen. Via bovenstaande button krijgt u direct inzicht in al onze zeilarrangementen. Daarnaast kunt u gericht zoeken met de beschikbare filters.

Een geslaagd zeilarrangement organiseren?

Wanneer u een arrangement bespreekt wilt u hierbij een goed gevoel hebben. De zaken moeten zijn geregeld zoals afgesproken. Bij Uit-Zeilen denken we er net zo over. Bekijk de ervaringen van onze gasten en laat u overtuigen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
8.5 5 Zeilarrangement Zeilarrangement We hebben wederom een fantastisch zeilprogramma georganiseerd in samenwerking met Uit-Zeilen. Niet alleen op het water, maar ook het 'land' programma was tot in de puntjes verzorgd, met sfeervolle restaurants en een stijlvol hotel incl. een grootse feestavond. De prettige samenwerking zorgt ervoor dat wij graag elk jaar een mooi evenement met ze organiseren, wederom dank! de opdrachtgever de opdrachtgever Lees meer reacties