Zeilen en vergaderen

Zeilen en vergaderen: een verfrissende ervaring

Zeilen en vergaderen is dé combinatie voor een actieve, productieve én ontspannen dag weg. U gaat ervaren dat de informele setting een positieve uitwerking heeft op de productiviteit. Ervaar de verfrissende kracht van het water met Uit-Zeilen.

Verschillende mogelijkheden voor uw zeil- en vergaderdag

Uit-Zeilen is actief op verschillende locaties en heeft de beschikking tot meerdere zeilboten voor uw zeil- en vergaderdag. U kunt er voor kiezen om te vergaderen aan boord van een groter schip of in één van onze locaties aan het water. De indeling van het programma kan in overleg worden vastgesteld en is altijd aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Zeilen en vergaderen in verschillende prijsklassen

U kunt bij ons terecht voor een zeildag aangevuld met een korte presentatie voor uw personeel tot een uitgebreide vergaderdag met collega’s of relaties. Alle faciliteiten, zoals beamer, flip-over en geluid, verzorgen wij voor u.

Voorbeeld zeil- en vergaderarrangementen

Hieronder hebben we enkele voorbeeld arrangementen voor u uitgewerkt. Neem gerust contact met ons op voor vragen of afwijkende wensen. Klik op een arrangement om de details te bekijken.

Geslaagde dag zeilen en vergaderen?!

Wanneer u gaat zeilen en vergaderen wilt u dat alles goed georganiseerd en verzorgt is, zodat uw en onze gasten in een goede sfeer kunnen vergaderen. Bij Uit-Zeilen vinden we dit net zo belangrijk! Onze passie voor zeilen en organiseren zetten we graag in voor uw zeil en vergaderdag. Bekijk de ervaringen van onze gasten om uzelf te overtuigen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
0 0 Zeilen en vergaderen Zeilen en vergaderen Samenwerken met Uit-Zeilen hebben wij als zeer prettig ervaren, geen vraag was teveel. Samen met Floriaan en zijn team hebben wij een TOP tweedaags-event in elkaar gedraaid van A-Z. De 150 gasten kwam in 48 uur in aanraking met: opstappen in Enkhuizen, vergaderen op zee, aanmeren in de Friese Meren, sloepenrace met lekkernijen en aansluitend een BBQ, feest met DJ op een schip, overnachten in TIPI-tenten, volgende ochtend na het ontbijt een knallende afsluiting: Skûtsjesilen! Alle facetten waren tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt, tijdens de samenwerking vulden wij elkaar goed aan, waardoor het een groot SUCCES werd (ondanks het regenachtige weer). Maar dat is het enige waar wij geen invloed op hadden. Een event om nooit te vergeten en wat ik zeker aan iedereen zou kunnen aanbevelen, die op zoek is naar een onvergetelijk weekend! - Partner incentive bureau Lees meer reacties