Team training zeilen

Team training zeilen

Bent u op zoek naar een effectieve training op een alternatieve locatie? Uit-Zeilen verzorgt op verschillende schepen en locaties uw teamtraining. In samenwerking met organisatie adviseurs en teamcoaches heeft Uit-Zeilen enkele unieke teambuilding en teamtraining programma’s ontwikkeld. Al deze programma’s staan onder begeleiding van ervaren trainer/coaches.

Samen de koers bepalen

Aan de hand van de behoeftes van u en uw collega´s wordt gekeken welk schip geschikt is voor de teamtraining. De verschillende oefeningen en manoeuvres aan boord worden hierop aangepast. Het programma is een combinatie van uw werkinhoud en samen de koers van het schip bepalen. Hierdoor is het een prima alternatief voor het traditionele conferentieoord.

Beter samenwerken door een andere omgeving

Uit-Zeilen heeft in de afgelopen jaren verschillende managementteams, afdelingen en ondernemingsraden meegenomen op het water. De omgeving van water en wind geeft een gevoel van vrijheid. De ervaring leert dat zeilen erg stimulerend is voor het samenwerken en bespreken van organisatievraagstukken. Zowel op de dag(en) zelf als daarna!

Uw investering waard?

Zeilen is een unieke metafoor voor uw teamtraining. De reacties en ervaringen van zowel de gasten als de trainercoaches zijn overweldigend positief. Laat u overtuigen en bekijk zelf de ervaringen van onze gasten of enkele voorbeeld cases.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9 5 Team training zeilen Team training zeilen Een fantastische dag gehad met ons team. Ideaal programma om het nuttige met het aangename te combineren! Maarten Venselaar AT Osborne Lees meer reacties