• Klipper huren

Klipper zeilen

Klipper zeilen is een prachtige zeilervaring op varend erfgoed

Zeilklippers zijn grotere schepen geschikt voor 8 tot 150 personen. Klipper zeilen is ideaal voor een dag gezamenlijk zeilen met de gehele afdeling, een varende vergadering met collega’s of een unieke relatiedag.

Zeilen op een klipper vanaf meerdere locaties

Op zo’n 15 kilometer vanaf Amsterdam ligt Monnickendam. Vlak daarboven ligt Volendam. Deze centraal gelegen stadjes zijn een ideale locatie om uw zeiltocht te starten. Monnickendam heeft een historisch centrum en vanuit beide steden zit je binnen een mum van tijd op het Markermeer. Naast Monnickendam en Volendam wordt er ook gezeild vanuit het centraal gelegen Lelystad en Muiderzand. Daarnaast is het mogelijk om vanaf ieder gewenste locatie te vertrekken, zoals Enkhuizen, Amsterdam of Harlingen! Vanaf Harlingen zeilt u over de Waddenzee naar bijvoorbeeld een van onze prachtige Waddeneilanden.

Uw zeiltocht op een klipper; losse verhuur en complete arrangementen

Wij denken graag met u mee om uw dag helemaal in te richten naar uw persoonlijke wensen. U kunt bij ons een zeilklipper met bemanning huren. Eten en drinken aan boord regelt u dan zelf. Liever alles verzorgd? Boek dan één van onze compleet verzorgde arrangementen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
10 5 Klipper zeilen Klipper zeilen Wij hebben een top dag gehad! Aanrader voor teambuilding activiteit. Vooral het zeilen in combinatie met het ribvaren!! Milan SnappCar Lees meer reacties
Video impressie klipper zeilen