Zeiltocht

Actieve zeiltocht voor bedrijven

Bent u op zoek naar een dag actief bezig zijn op het water en ondertussen ook heerlijk ontspannen aan dek? Uit-Zeilen organiseert zeiltochten voor bedrijven en relaties op verschillende locaties door Nederland. Samen met de schipper wordt een prachtige zeiltocht samengesteld over meren, vaartjes en langs dorpjes.

Zeiltocht op verschillende locaties en schepen in Nederland

De zeiltochten kunt u laten starten vanaf verschillende locaties in de Randstad, het IJsselmeer/Markermeer en Friesland. Daarnaast hebben we verschillende type schepen beschikbaar zodat er altijd een passend schip is voor uw zeiluitje. Afhankelijk van uw wensen organiseert Uit-Zeilen al het eten en drinken aan boord. U mag dit natuurlijk ook zelf mee brengen

Zeildagen in alle prijsklassen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfsuitje zeilen? Wij organiseren graag uw ideale zeildag. U kunt bij ons terecht met een groep van 8 tot 500 personen. Zo wordt er gezeild met één of meerdere schepen.

Uw zeildag met Uit-Zeilen een succes?!

Wanneer u een zeildag gaat ondernemen wilt u graag dat dit een succes wordt. Zo denken wij bij Uit-Zeilen er net zo over! Graag organiseren we een geslaagde zeiltocht waarin we onze passie voor zeilen en organiseren kwijt kunnen. Onze belangrijkste referentie voor uw zeiltocht zijn de reacties van onze gasten.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.8 5 Zeiltocht Zeiltocht De Buyitdirect Regatta 2017 was wederom weer een topdag, bedankt Uit Zeilen Paul Sijl Buyitdirect.com N.V. Lees meer reacties