Zeilen Sneek

Zeilen Sneek: Actief zeilen op de Friese meren bij Sneek

Op zoek naar een geslaagd zeilen Sneek uitje voor uw bedrijf, relaties of groep? Uit-Zeilen organiseert actieve zeiluitjes op de Friese meren vanuit van Sneek. Ook kunt u opstappen in Heeg, Gaastmeer en Koudum voor een onvergetelijke dag op het water!

Zeilen Sneek met originele Friese zeilschepen

Uit-Zeilen heeft verschillende type zeilschepen tot haar beschikking. Zo wordt er gezeild met skûtsjes en boeren zeilpramen. Ieder schip heeft zijn kenmerken. Door het brede aanbod is er altijd een geschikt schip om te gaan zeilen Sneek.

Arrangementen voor verschillende type uitjes en events

Uit-Zeilen heeft compleet verzorgde zeilarrangementen voor verschillende type groepen. Zo kunt u denken aan een gezellig personeelsuitje, een bedrijfsuitje met vergadering of een uitgebreid relatie evenement. Ook kunt u bij ons terecht voor meerdaagse uitjes. U overnacht aan boord of in een hotel. Bekijk onze arrangementen of neem contact op voor inspiratie.

Uw zeiluitje rond Sneek een succes?!

Natuurlijk wilt u dat uw zeiluitje een succes wordt. Graag helpen we u vanuit Uit-Zeilen hiermee. Onze ervaring en passie voor het zeilen en organiseren zetten we graag voor u in. Onze belangrijkste referentie zijn de ervaringen van onze gasten.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.8 5 Zeilen Sneek Zeilen Sneek Meerdaags event voor 120 personen in samenwerking met Uit-Zeilen. Flexibiliteit, enthousiasme en jarenlange ervaring kenmerkt Uit-Zeilen. Marjolein Partner Event Bureau Lees meer reacties