Praamzeilen

Praamzeilen met collega’s of relaties

De zeilpraam is ideaal voor groepen die actief willen zeilen en ook tijd willen hebben om onderling de banden te versterken. De praam is een stoer zeilschip, dat snel en actief zeilen combineert met ontspanning en rust. U kunt praamzeilen met 5 tot 12 personen per zeilpraam.

Praamzeilen in Friesland

We zeilen met zeilpramen op de Friese meren. Met een zeilpraam kunt u prachtige tochten maken door het Oer-Hollandse landschap. In Friesland hebben we meerdere pramen beschikbaar, zodat u ook een wedstrijd kan varen tegen uw collega’s. We vertrekken vanuit Gaastmeer, Sneek, Heeg en Koudum.

Compleet verzorgde arrangementen én losse verhuur

Uit-Zeilen heeft volledig verzorgde arrangementen voor bedrijven en groepen. Denk hierbij aan een middag praamzeilen of een dagzeiltocht. Bijzonder is een zeilpraamregatta, waarbij u met twee of meerdere pramen actief gaat wedstrijdzeilen. Een unieke belevenis in het prachtige Friesland!

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.5 5 Praamzeilen Praamzeilen Zeer leuk bedrijfsevent van onze team VCD/PR. Als je met een redelijke groep bent (minimaal 5 man) kun je naast actief bezig zijn ook tussendoor van de prachtige vergezichten en stilte genieten. Johan Geerts VCD Automatisering Lees meer reacties