Praamzeilen

Praamzeilen met collega’s of relaties

De zeilpraam is ideaal voor actieve bedrijfsuitjes met collega’s die willen zeilen en ook tijd willen hebben om onderling de banden te versterken. De praam is een stoer zeilschip, dat snel en actief zeilen combineert met ontspanning en rust. U kunt praamzeilen met 5 tot 12 personen per zeilpraam.

Praamzeilen in Friesland

We zeilen met zeilpramen op de Friese meren. Met een zeilpraam kunt u prachtige tochten maken door het Oer-Hollandse landschap. In Friesland hebben we meerdere pramen beschikbaar, zodat u ook een wedstrijd kan varen tegen uw collega’s. We vertrekken vanuit Gaastmeer, Sneek, Heeg en Koudum.

Compleet verzorgde arrangementen én losse verhuur

Uit-Zeilen heeft volledig verzorgde arrangementen voor bedrijven en groepen. Denk hierbij aan een middag praamzeilen of een dagzeiltocht. Bijzonder is een zeilpraamregatta, waarbij u met twee of meerdere pramen actief gaat wedstrijdzeilen. Een unieke belevenis in het prachtige Friesland!

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.8 5 Praamzeilen Praamzeilen Ons team heeft van het uitje genoten. De organisatie liep soepel en de schippers ervaren, kundig, vriendelijk en 'kleurrijk'. Richard Stellaard Dienst Uitvoering Onderwijs Lees meer reacties