Teambuilding zeilen

Teambuilding zeilen met het bedrijf

Zeilen is een ideale vorm van teambuilding. U zit gezamenlijk op een zeilboot en moet actief samenwerken om het schip goed te laten zeilen. Daarnaast heeft de aanwezigheid van zon, wind en water een verfrissende werking op onze gasten. Teambuilding zeilen staat voor actief samenwerken, uitdaging en plezier op het water.

Verschillende programma’s voor teambuilding

Teambuilding is er in verschillende vormen en maten. Voor de ene groep is samen zeilen al teambuilding genoeg. Voor de andere groep is er meer teamtraining gewenst en gaat er een trainer/coach aan de slag via een speciaal teamtrainingsprogramma. Daartussenin zijn nog verschillende mogelijkheden voor uw teambuilding zeilen activiteit zoals een wedstrijd zeilen tegen collega’s.

Actief teambuilden is meer dan een bedrijfsuitje

U kunt bij Uit-Zeilen terecht voor meerdere soorten teambuilding programma’s in verschillende prijsklassen.

Op zoek naar een geslaagde teambuilding activiteit?

Niets is zo vervelend als een activiteit organiseren die niet aan de verwachtingen voldoet. Bij Uit-Zeilen hebben we een passie voor zeilen en organiseren en weet u precies waar u aan toe bent. De ervaringen van onze gasten zijn hiervan onze referentie.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9 5 Teambuilding zeilen Teambuilding zeilen Uit Zeilen verzorgt elk jaar opnieuw een prachtige regatta voor AVEX! Menno van Sloten AVEX Lees meer reacties