Zeilen Noord-Holland

Zeilen Noord-Holland met collega’s, vrienden of familie

Uit-Zeilen biedt bedrijfs-,relatie-,en teamuitjes zeilen aan in Noord-Holland. Verschillende verzorgde arrangementen, inclusief zeilen, eten en drinken, voor 6 tot 500 personen.

Meerdere locaties zeilen in Noord-Holland

Vanuit Monnickendam en Volendam in Noord-Holland organiseert Uit-Zeilen uitjes en evenementen op het Markermeer en IJsselmeer. Op klassieke zeilschepen geniet u van de mooie waterrijke omgeving van deze historische dorpen in Noord-Holland.

Daarnaast kunt u ook terecht op de rand van Noord- en Zuid-Holland op de Kagerplassen en de Loosdrechtse Plassen. Op deze locaties zeilen we met zeilboten van het type valk. Daarnaast is het ook mogelijk om over te steken naar Friesland en hier een échte Friese zeilervaring te beleven.

Actief en ontspannen zeilen op klassieke zeilschepen

Wij maken gebruik van diverse klassieke schepen waarop u actief en ontspannen kunt zeilen. U kunt helpen bij het hijsen, strijken en bedienen van de zeilen, maar ook ontspannen aan dek met een drankje is (altijd) mogelijk! De schepen variëren van 16 tot 50 meter lengte en geschikt voor kleine en en grote groepen.

Zeilen Noord-Holland in verschillende prijsklassen

Uit-Zeilen organiseert verschillende volledig verzorgde middag- en dagarrangementen op het water. Samen met onze partners zorgen we dat u, uw collega’s en uw zakenrelaties kunt genieten van het zeilen in Noord-Holland!

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
8.4 5 Zeilen Noord-Holland Zeilen Noord-Holland Kundige begeleiding met ernaast ruimte voor teamwork onder de beginnende zeilers. Jasper Vedder Mesdag Lees meer reacties