Dagje zeilen

Dagje zeilen met Uit-Zeilen

Uit-Zeilen is specialist op het gebied van een dagje zeilen met collega’s, relaties, familie of vrienden. Wij organiseren actieve zeildagen voor groepen van 6 tot 500 personen. Zeilen staat voor actief bezig zijn maar tegelijkertijd ook ontspannen en genieten van wind en water.

Verschillende mogelijkheden voor uw dagje zeilen

U kunt bij ons terecht om een dag te gaan zeilen op verschillende soorten zeilboten. Zo varen wij o.a. met… Skûtsjes, Valken, Zeilpramen, en Klippers vanuit verschillende locaties in Nederland. Door de ruime keuze uit zeilboten en locaties hebben we altijd een geschikt arrangement voor uw dagje zeilen.

Uw dagje zeilen goed geregeld!

Uit-Zeilen organiseert graag uw zeildag. Samen met u kijken we naar de meest geschikte locatie en zeilboot. Zo zorgen we er voor dat de dag helemaal voldoet aan uw wensen. Een zeildag via Uit-Zeilen betekent voor u dat u rustig kan ontspannen; onze ervaren crew neemt u de organisatie uit handen.

Wie gingen er allemaal Uit-Zeilen?

Natuurlijk wilt u dat uw dag zeilen in goede handen is. Bekijk daarom eens de ervaringen van de gasten die u voorgingen. Uit-Zeilen plaatst alle ervaringen zonder tussenkomst op de site.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
10 5 Dagje zeilen Dagje zeilen Bollegraaf bedankt Uit-Zeilen voor de uitstekende organisatie van het evenement. Mede hierdoor is de viering van ons 50-jarig jubileum een onvergetelijk en groot succes geworden. Wij bevelen Uit-Zeilen dan ook van harte aan. Simonique Kraandijk Bollegraaf Recycling Machinery Lees meer reacties