Zeilen Markermeer

Zeilen op het Markemeer met collega’s of relaties

Het Markermeer is het zuidelijke gedeelte van de vroegere Zuiderzee. Het Markermeer ligt centraal in Nederland en is daardoor het ideale water om te gaan zeilen met collega’s of relaties.

Monnickendam en Volendam pittoreske stadjes als opstapplaats

Vlak boven Amsterdam liggen Monnickendam en Volendam. Een gezellige en mooie startlocatie voor uw zeildag op één van onze klippers. Vanuit deze stadjes zijn verschillende dorpen zoals Marken, Hoorn en Enkhuizen te bezeilen. Uw zeildag wordt in overleg met de schipper samengesteld.

Muiderzand jonge en energieke locatie om op te stappen

Grenzend aan Almere ligt de startlocatie Muiderzand. Een prachtige, goed bereikbare locatie waar u kunt genieten van uw zeilactiviteit met collega’s of relaties. Vanuit Muiderzand kunt u zeilen met een klipper of jacht.

Losse verhuur en complete arrangementen

Uit-Zeilen heeft compleet verzorgde klipperarrangementen en jachtarrangementen voor (mid)dag en meerdaagse zeiltochten. Daarnaast kunt u ook alleen een klipper of jacht met bemanning huren. We beschikken over klippers voor 8 tot 120 personen per klipper en jachten van 5 tot 12 personen per jacht.

Uw uitje/event op het Markermeer

Op het Markermeer wordt er gezeild met klippers en jachten. Zeilen op het Markermeer is een ideale activiteit voor een personeelsuitje of een teamtraining met collega’s of relaties.

Natuurlijk wilt u dat uw zeiluitje of event geslaagd is! Deze insteek heeft Uit-Zeilen ook. Wij doen er alles aan om voor u en uw collega’s of relaties een onvergetelijke zeilactiviteit neer te zetten. Lees meer over ons en onze sterke kanten.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
8.8 5 Zeilen Markermeer Zeilen Markermeer Samen met 40 internationale collega's heeft Uit-Zeilen twee top dagen verzorgd. Iedereen heeft genoten. Jan Steentjes Spraying Systems Lees meer reacties
Video impressie klipper zeilen