Weekendje zeilen

Weekendje zeilen met collega’s?

Ga een actief weekendje zeilen! U slaapt, eet en drinkt aan boord en maakt een prachtige zeiltocht over het Markermeer, IJsselmeer of de Friese meren! Een weekend zeilen staat voor plezier, ontspanning, samenwerken en genieten van zon, wind en water.

Ontdek Nederland tijdens het weekendje zeilen

Het mooie van een weekend zeilen is dat u niet op één plek blijft. De zeiltocht brengt u over verschillende meren en we overnachten in verschillende dorpen. De meest geschikte schepen voor een weekendje zeilen zijn skûtsjes en klippers. Een andere mogelijkheid is om vanuit één locatie te gaan zeilen. U overnacht aan de wal en ontdekt de omgeving per zeilboot. Meer comfort en toch het zeilplezier!

Twee, drie of meerdaagse arrangementen

Uit-Zeilen heeft compleet verzorgde meerdaagse arrangementen. Naast een compleet weekend op een schip kunt u ook kiezen uit een overnachting aan op de wal gecombineerd met een dagje zeilen.

Organiseer een geslaagd weekendje zeilen

Als u een weekendje weg organiseert wilt u natuurlijk dat het een groot succes wordt. Bij Uit-Zeilen begrijpen wij dat en doen we er alles aan om hier voor te zorgen. Onze belangrijkste referenties zijn de ervaringen van onze gasten. Welkom aan boord!

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9 5 Weekendje zeilen Weekendje zeilen Een fantastische dag gehad met ons team. Ideaal programma om het nuttige met het aangename te combineren! Maarten Venselaar AT Osborne Lees meer reacties