Bedrijfsweekend zeilen

Uit-Zeilen is specialist in het organiseren van meerdaagse arrangementen op en rond het water. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een voorstel op maat.

Bedrijfsweekend zeilen met collega’s

Samen met uw collega’s één of meerdere dagen het water op staat voor plezier, ontspanning en tegelijkertijd actief bezig zijn. Uit-Zeilen organiseert verschillende uitjes die gecombineerd kunnen worden met één of meerdere overnachtingen. Geniet van wind, water, zon en comfort tijdens uw bedrijfsweekend zeilen op één van onze locaties!

Vele extra activiteiten en mogelijkheden

Naast de zeilactiviteit verzorgt Uit-Zeilen voor u het hotel (of het schip waar u op slaapt), het eten en drinken en ook zaken zoals een dj, themafeest, extra activiteiten op de wal en vervoer. Graag denken wij met u mee in het samenstellen van een bedrijfsweekend op maat.

Volledig verzorgde bedrijfsweekend zeilen arrangementen

U kunt bij ons terecht voor volledig verzorgde twee-, of meerdaagse arrangementen op al onze verschillende locaties en zeilschepen. Wanneer u uw bedrijfsweekend zeilen door ons laat organiseren betekent dit dat u zelf optimaal kunt genieten van het weekend. Wij nemen u de organisatie uit handen!

Welke bedrijven gingen u voor?

Uit-Zeilen heeft al voor vele bedrijven een bedrijfsweekend georganiseerd met één of meerdere overnachtingen. Bekijk de ervaringen van onze gasten. Ook kunt u onze speciale cases bekijken om inspiratie op te doen voor uw eigen bedrijfsweekend zeilen. Lees hier meer over de mensen achter Uit-Zeilen.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.5 5 Bedrijfsweekend zeilen Bedrijfsweekend zeilen Zeer leuk bedrijfsevent van onze team VCD/PR. Als je met een redelijke groep bent (minimaal 5 man) kun je naast actief bezig zijn ook tussendoor van de prachtige vergezichten en stilte genieten. Johan Geerts VCD Automatisering Lees meer reacties