Personeelsuitje zeilen

Actief zeilen met het personeel

Een personeelsuitje zeilen is een leuke en actieve zeilactiviteit. Samen zeilen staat voor actief bezig zijn en tegelijkertijd ook ontspannen. Verras uw personeel op het water met een leuke dag zeilen en geniet van wind, water en zon!

Verschillende locaties en zeilboten voor uw personeelsuitje

Uit-Zeilen gebruikt verschillende soorten zeilboten voor haar personeelsuitjes. Op deze manier is er altijd een type schip, dat voldoet aan uw wensen. Een ander voordeel is dat wij zeilen vanaf meerdere locaties in Nederland. Zo vindt u ons centraal in de Randstad én in Friesland.

Uw personeelsuitje zeilen voor u ontspannen

Wilt u graag met uw personeel gaan zeilen? Wij maken uw personeelsuitje graag tot een succes! Samen zoeken we met u de meest geschikte zeilboten en/of locatie. Uw personeelsuitje laten organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zich niet druk hoeft te maken en zelf ook kan genieten van een lekkere dag zeilen! U kunt bij ons terecht vanaf 6 tot 500 personen.

Uw personeelsuitje geslaagd bij Uit-Zeilen?

Bij Uit-Zeilen hebben we een passie voor zeilen en organiseren. Wij verwachten van onszelf dat ieder uitje vlekkeloos verloopt. Op deze manier kunnen we het beste onze passie voor het zeilen overbrengen. Bekijk de ervaringen van onze gasten om u te laten overtuigen van ons bedrijf.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
10 5 Personeelsuitje zeilen Personeelsuitje zeilen We hebben een schitterend en goed georganiseerde dag beleefd en de reacties van de klanten (het belangrijkste voor ons) waren zeer positief. Ik heb het als zeer prettig ervaren dit evenement met en via jullie te organiseren. Wie weet komen we elkaar in de toekomst nog wel een keer tegen. Relatiemanager BinckBank NV Lees meer reacties