Over ons

Ons verhaal

Uit-Zeilen bestaat uit een team enthousiaste zeilers die hun passie voor zeilen graag aan u overbrengen. We laten u graag kennis maken met ons team, onze werkwijze en de achtergrond van ons bedrijf.

Beoordelingen, foto’s en reacties

Beoordelingen van onze gasten zijn belangrijk voor ons. We zijn dan ook trots op onze prestaties. Vanaf 2010 vragen we aan al onze gasten om een beoordeling en reactie achter te laten. Deze worden onbewerkt op de site geplaatst. Natuurlijk hopen we u hier mee te overtuigen om met Uit-Zeilen in zee te gaan. Maar belangrijker is, dat de feedback die we ontvangen ons steeds weer helpt te verbeteren en scherp te blijven.

In de afgelopen jaren hebben wij meer dan duizend uitjes en events mogen organiseren. Hebben meer dan 1900 gasten een beoordeling en reactie achtergelaten. Scoren we overall een 8.8 als waardering en zou 99% van de gasten ons aanbevelen bij collega’s en/of relaties. We beseffen dat dit niet alleen iets is om trots op te zijn, maar tegelijkertijd verwachtingen schept voor de toekomst en deze uitdaging gaan we graag aan!

Historie en achtergrond

Uit-Zeilen is opgericht in 2006 door Roelof Teeninga en Michiel Atzema. Als studenten organiseerden zij in het eerste jaar zeiluitjes voor het plezier van zowel henzelf als hun gasten. In 2009 is Michiel afgezwaaid en is zijn aandeel overgenomen door Floriaan Zwart. Tot en met 2012 hebben Roelof en Floriaan samen Uit-Zeilen laten uitgroeien tot een volwaardig bedrijf. Daarna is Roelof afgezwaaid voor een avontuur in het buitenland en is Floriaan als eigenaar samen met het team verder gegaan.

In 2021 is Uit-Zeilen overgenomen door H2Oevents BV. H2Oevents heeft in het verleden veel van de skutsje- en rib-uitjes voor Uit-Zeilen verzorgd en is dus bekend met de activiteiten en de werkwijze van Uit-Zeilen. Het uitbouwen van het Uit-Zeilen merk vormt voor eigenaar Dirk Hengst en zijn team een mooie uitdaging.

Gemiddelde gastenbeoordeling Uit-Zeilen
2023
'10 - '23
Programma
9.2
8.7
Eten en drinken
8.6
8.3
Kwaliteit zeilboten
9.3
8.9
Locatie
9.3
8.9
Begeleiding
9.2
9.0
Algeheel
9.2
8.8

Onze kernwaarden

Wij zijn enthousiast

Met ons enthousiasme voor zeilen én organiseren gaan wij bij ieder event voor de beste beleving. Ons enthousiasme aangevuld met het plezier van onze gasten geeft ons al 10 jaar lang de drive om steeds te blijven verrassen en verwachtingen te overtreffen. Zo genieten onze gasten van een event waar nog lang over wordt nagepraat.

Wij houden van strak organiseren

Wat wij het liefste doen? Ieder event strak organiseren. Dat is het creëren van de juiste verwachtingen, een no-nonsense aanpak, haalbare programma’s, heldere afspraken, goed eten en drinken, nette schepen en materiaal. Kortom tevreden gasten die met een glimlach naar huis gaan.

Wij maken creatieve programma’s

Wij organiseren door heel Nederland waar water in de buurt is. Wij kennen de bijzondere plekken om te vergaderen, borrelen, eten, overnachten en feesten. Van middag een tot meerdaags event; wij gaan altijd voor een verrassend programma.

Onze zeilers en organisators op kantoor

Onze teamleden op het water (en land)