Incentive reis | Unieke reis over de Friese meren

Start van de reis

De incentive reis naar Friesland was ook letterlijk een reis door Friesland. De start vond plaats in het pittoreske Woudsend. De gasten werden ontvangen met echte Friese Oranjekoek op een zonovergoten terras. Welkom in Friesland!

Zeiltocht over meren, poelen, sloten en kanalen

In Woudsend lagen 14 Valken en 10 Zeilpramen klaar voor het eerste gedeelte van de tocht. Gasten met zeilervaring mochten zelf de Valken besturen. Op de zeilpramen was een échte Friese schipper aanwezig. De eerste stop was in Langweer, bekend van het skûtsjesilen en de goede feesten. Hier werd genoten van een lekkere lunch. Natuurlijk met Fries Suikerbrood.

Waterstad Sneek

Na de lunch werden de zeilen gehezen voor een zeilwedstrijd op de Langweerderwielen. Beide type schepen voeren een eigen wedstrijd. Om alles in goede banen te leiden werd de vloot begeleid door twee RIB’s met ervaren zeilers van ons team. Na de wedstrijden werd de zeiltocht voortgezet richting Sneek. De gasten meerden aan bij het Hotel waar ze werden ontvangen met Weduwe Joustra Beerenburg en  lekkere bitterballen. Ondertussen bracht ons team de zeilboten terug.

Diner en overnachting

De bagage stond klaar op de kamers. Na het inchecken en opfrissen werd er gedineerd en gefeest in de brasserie van het hotel. Sinds de aankomst in Friesland waren de gasten al in 3 plaatsen geweest zonder een transfer per bus!

Ontspannen vervolg van de waterreis door Friesland

Na een uitgebreid ontbijt en wat kleine oogjes was het tijd voor een ontspannen vervolg van de waterreis. Voor de liefhebbers kon er vanaf het hotel weer verder worden gezeild. Voor de gasten die het rustig aan wilden doen lagen er sloepen klaar. De sloepentocht ging via het mooie Sneek naar het paviljoen aan het Sneekermeer. Hier werd de incentive reis afgesloten met een uitgebreide lunch op het terras aan het water.

Ook een unieke reis maken over de Friese meren met uw bedrijf?
Neem contact met ons op
We gaan graag de uitdaging aan!

Gegevens van deze case:
  • Internationaal opererend bedrijf
  • Friese meren
  • Woudsend - Langweer - Sneek - Offingawier
  • 150
  • Praam zeilen
  • 2 dagen
Reactie van de opdrachtgever 5 Incentive reis | Unieke reis over de Friese meren Incentive reis | Unieke reis over de Friese meren We hebben wederom een fantastisch zeilprogramma georganiseerd in samenwerking met Uit-Zeilen. Niet alleen op het water, maar ook het 'land' programma was tot in de puntjes verzorgd, met sfeervolle restaurants en een stijlvol hotel incl. een grootse feestavond. De prettige samenwerking zorgt ervoor dat wij graag elk jaar een mooi evenement met ze organiseren, wederom dank! de opdrachtgever de opdrachtgever