Disclaimer

De website www.uit-zeilen.nl is eigendom van Uit-Zeilen. Alle teksten, illustraties, lay-out en functionaliteiten zijn auteursrechtelijk beschermd.

Uit-zeilen.nl doet er alles aan om de informatie op de website actueel te houden. Mochten er onjuistheden of onvolledigheden op de website staan, dan is Uit-Zeilen niet aansprakelijk voor de mogelijke schade. Daarnaast mag Uit-Zeilen per direct wijzigingen doorvoeren zonder kennisgeving.

Informatie over Uit-Zeilen op de websites van derden ligt buiten onze verantwoordelijkheid en wij kunnen u dan ook niet garanderen dat deze informatie correct is. Kijk daarom altijd bij de authentieke bron, www.uit-zeilen.nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade door onjuiste informatie of onvolledigheden op websites van derden.

Wilt u de informatie van deze website (her)gebruiken? Verwijs dan te allen tijden naar de authentieke bron en vermeld hierbij de datum van kopiëren. Voor het (her)gebruik van woord- en beeldmerken dient u toestemming te vragen bij info@uit-zeilen.nl.