• Bedrijfsevent Wadden

Incentive Wadden

Incentive Wadden

Met een incentive op de Wadden wilt u uw medewerkers of relaties graag belonen als dank voor hun inzet. Een incentive reis, ook wel beloningsreis, is dé effectieve en zeer gewaardeerde vorm van waardering. Boven alles laat uw medewerkers voelen met deze reis dat ze enorm gewaardeerd worden. Door de reis tot in de puntjes te organiseren, zal de investering zich dubbel en dwars terug verdienen.

Mogelijkheden voor een incentive naar de Wadden

Met bijzondere locaties op de Wadden, een verscheidenheid aan zeilschepen en vele extra activiteiten, zijn er legio aan mogelijkheden voor een geslaagde incentive reis van één tot meerdere dagen. Wij kunnen de volledige dag of meerdaagse voor u organiseren, van het ontvangst en de vergaderlocatie tot aan het diner en de feestavond, waarbij zeilen en water de kern van de incentive reis is. Samen zorgen we voor een unieke beleving om nooit te vergeten!

Inspiratie cases

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van bijzondere nautische incentive reizen. We begrijpen dat deze reis meer dan goed geregeld moet zijn. Bekijk hier de cases van de gasten die u voor gingen om inspiratie op te doen.

Aanpak

Onze ervaring op het gebied van incentive reizen, zetten we graag voor u in. Wij denken met u mee in de conceptontwikkeling, voorbereiding, uitvoering en nazorg van het event. Waarbij we zowel direct met u (de klant) als samen met eventbureaus samenwerken.

Uw incentive reis strak georganiseerd

Uit-Zeilen organiseert graag een nautische incentive reis op de Wadden voor u en uw gasten. Bent u enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking. Kortom wij helpen u graag om er een geslaagde nautische incentive reis naar de Wadden van te maken. Een reis om nooit te vergeten.

 • 2011.10.06 Storm_0015 Richtprijs
  € 325,- tot € 500,- p.p.
  Incentive Terschelling

  Eilandgevoel, eten & drinken, feestavond, overnachten, leuke activiteit, uitwaaien

  Bekijk dit arrangement
 • Incentive Wadden Richtprijs
  € 325,- tot € 500,- p.p.
  Incentive Vlieland

  Vaartocht, zeehonden kijken, snelle ribs, eten en drinken, feest, strandactiviteit

  Bekijk dit arrangement
 • Bedrijfsevent Wadden Richtprijs
  € 365,- tot € 650,- p.p.
  Incentive Wadden

  2 eilanden, zeilen, snelle ribs, stoere strandactiviteit, overnachten, eten en drinken

  Bekijk dit arrangement

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
10 5 Incentive Wadden Incentive Wadden We hebben een schitterend en goed georganiseerde dag beleefd en de reacties van de klanten (het belangrijkste voor ons) waren zeer positief. Ik heb het als zeer prettig ervaren dit evenement met en via jullie te organiseren. Wie weet komen we elkaar in de toekomst nog wel een keer tegen. Relatiemanager BinckBank NV Lees meer reacties