• Klipper huren

Klipper huren

Klipper huren

Wilt u graag een klipper huren voor een zeiltocht over het IJsselmeer en/of Markermeer? Bij Uit-Zeilen kunt u een dagdeel, dag of weekend zeilen met schipper. Samen met uw collega’s of relaties genietend van zeilen op het IJsselmeer en Markermeer tijdens een bedrijfsuitje varen of meerdaags relatie-event.

Zeilen IJsselmeer

Een zeiltocht IJsselmeer op een klipper is een unieke invulling van een bedrijfsuitje varen, personeelsfeest of relatie-event. Het IJsselmeer is onderdeel van de voormalige Zuiderzee en wordt omringd door meerdere idyllische vissersdorpen en oude handelssteden. Zeilen op het IJsselmeer geeft een ideaal decor voor een geslaagd zeilevenement met collega’s of relaties.

In Monnickendam starten we de zeiltocht over het Markermeer en IJselmeer. Wenst u liever een andere opstaplocatie? Er zijn meerdere mogelijkheden, zoals Volendam, Amsterdam, Muiderzand, Lelystad en Medemblik.

Klipper huren

Klipper zeilen betekent een ontspannen zeilervaring met veel mogelijkheden het onderlinge contact te versterken. Voor een zeiltocht IJsselmeer kunt u een klipper huren bij Uit-Zeilen. Een klipper huren is altijd inclusief eens chipper en de bemanning. Onze enthousiaste bemanning laat u het zeilen graag optimaal beleven en vraagt u actief mee te helpen aan oord. Natuurlijk is er ook ruimte om te ontspannen en genieten van de omgeving onder het genot van een hapje en een drankje.

Wilt u graag een weekend zeilen met schipper, inclusief catering? Naast zeilen op het IJsselmeer kan Uit-Zeilen voor u en uw gasten de catering, overnachtingslocatie en extra activiteiten organiseren. Zo kunt u de zeiltocht IJsselmeer, naast een klipper huren, uitbreiden met een bezoek aan de historische stadjes Volendam of Marken. Op de foto in klederdracht met collega;s of een bezoek aan een palingrokerij. Of kies voor actie en avontuur en scheur met hoge snelheden over het water in een snelle speedboot (RIB). In combinatie met zeilen op het IJsselmeer is er een afwisselend programma te creëren.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9 5 Klipper huren Klipper huren Vergaderen, zeilen en overnachting. Superleuke ervaring, ideale teamactiviteit! Alles was goed georganiseerd. Deborah Bracke Solventure Lees meer reacties