Personeelsuitje 130 personen

Actief personeelsuitje 130 personen

Zeilen als een ‘personeelsuitje 130 personen’ is een leuke en actieve activiteit. Samen zeilen staat voor actief bezig zijn en tegelijkertijd ook ontspannen. Maak een ontspannen zeiltocht of juist een spannende zeilwedstrijd. Ga een leuke dag zeilen en geniet van wind, water en zon!

Personeelsuitje 130 personen door geheel NL!

Uit-Zeilen gebruikt verschillende soorten zeilboten voor haar personeelsuitje 130 personen. Op deze manier is er altijd… een type schip dat voldoet aan uw wensen. Een ander voordeel is dat wij zeilen vanaf meerdere locaties in…

Nederland. Zo vindt u ons centraal in de Randstad maar ook in Friesland.

Uw personeelsuitje met 130 personen voor u ontspannen

Wilt u graag een ontspannen personeelsuitje? Wij maken uw personeelsuitje graag tot een succes! Samen zoeken we met u de meest geschikte zeilboten en/of locatie. Uw personeelsuitje laten organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zich niet druk hoeft te maken en zelf ook kan genieten van een lekkere dag zeilen! U kunt bij ons terecht met 130 personen maar ook met een kleinere of grotere groep (8 tot 500 personen).

Uw personeelsuitje 130 personen geslaagd bij Uit-Zeilen?

Bij Uit-Zeilen hebben we een passie voor zeilen en organiseren. Wij verwachten van onszelf dat ieder uitje vlekkeloos verloopt. Op deze manier kunnen we het beste onze passie voor het zeilen overbrengen. Bekijk de ervaringen van onze gasten om u te laten overtuigen van ons bedrijf.

  • Personeelsuitje zeilen op het Markermeer
  • Personeelsuitje op een zeiljacht
  • Proosten tijdens een personeelsevent aan boord van een zeilklipper
  • Start foto van een bedrijfsuitje op het IJsselmeer
  • Zeilklipper op het Markermeer tijdens een personeelsuitje
  • RIB experience tijdens een personeelsuitje
  • Teambuilding aan boord van een zeilschip
  • Solex tocht tijdens een personeelsuitje op het land

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Voorbeeld personeelsuitje zeilarrangementen

Hieronder hebben we enkele voorbeeld arrangementen voor u uitgewerkt. Neem gerust contact met ons op voor vragen of afwijkende wensen. Klik op een arrangement om de details te bekijken.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
8.5 5 Personeelsuitje 130 personen Personeelsuitje 130 personen We hebben wederom een fantastisch zeilprogramma georganiseerd in samenwerking met Uit-Zeilen. Niet alleen op het water, maar ook het 'land' programma was tot in de puntjes verzorgd, met sfeervolle restaurants en een stijlvol hotel incl. een grootse feestavond. De prettige samenwerking zorgt ervoor dat wij graag elk jaar een mooi evenement met ze organiseren, wederom dank! de opdrachtgever de opdrachtgever Lees meer reacties