Personeelsuitje 220 personen

Actief personeelsuitje 220 personen

Zeilen als een ‘personeelsuitje 220 personen’ is een leuke en actieve activiteit. Samen zeilen staat voor actief bezig zijn en tegelijkertijd ook ontspannen. Maak een ontspannen zeiltocht of juist een spannende zeilwedstrijd. Ga een leuke dag zeilen en geniet van wind, water en zon!

Personeelsuitje 220 personen door geheel NL!

Uit-Zeilen gebruikt verschillende soorten zeilboten voor haar personeelsuitje 220 personen. Op deze manier is er altijd… een type schip dat voldoet aan uw wensen. Een ander voordeel is dat wij zeilen vanaf meerdere locaties in…

Nederland. Zo vindt u ons centraal in de Randstad maar ook in Friesland.

Uw personeelsuitje met 220 personen voor u ontspannen

Wilt u graag een ontspannen personeelsuitje? Wij maken uw personeelsuitje graag tot een succes! Samen zoeken we met u de meest geschikte zeilboten en/of locatie. Uw personeelsuitje laten organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zich niet druk hoeft te maken en zelf ook kan genieten van een lekkere dag zeilen! U kunt bij ons terecht met 220 personen maar ook met een kleinere of grotere groep (8 tot 500 personen).

Uw personeelsuitje 220 personen geslaagd bij Uit-Zeilen?

Bij Uit-Zeilen hebben we een passie voor zeilen en organiseren. Wij verwachten van onszelf dat ieder uitje vlekkeloos verloopt. Op deze manier kunnen we het beste onze passie voor het zeilen overbrengen. Bekijk de ervaringen van onze gasten om u te laten overtuigen van ons bedrijf.

  • Personeelsuitje zeilen op het Markermeer
  • Personeelsuitje op een zeiljacht
  • Proosten tijdens een personeelsevent aan boord van een zeilklipper
  • Start foto van een bedrijfsuitje op het IJsselmeer
  • Zeilklipper op het Markermeer tijdens een personeelsuitje
  • RIB experience tijdens een personeelsuitje
  • Teambuilding aan boord van een zeilschip
  • Solex tocht tijdens een personeelsuitje op het land

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Voorbeeld personeelsuitje zeilarrangementen

Hieronder hebben we enkele voorbeeld arrangementen voor u uitgewerkt. Neem gerust contact met ons op voor vragen of afwijkende wensen. Klik op een arrangement om de details te bekijken.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
0 0 Personeelsuitje 220 personen Personeelsuitje 220 personen Samenwerken met Uit-Zeilen hebben wij als zeer prettig ervaren, geen vraag was teveel. Samen met Floriaan en zijn team hebben wij een TOP tweedaags-event in elkaar gedraaid van A-Z. De 150 gasten kwam in 48 uur in aanraking met: opstappen in Enkhuizen, vergaderen op zee, aanmeren in de Friese Meren, sloepenrace met lekkernijen en aansluitend een BBQ, feest met DJ op een schip, overnachten in TIPI-tenten, volgende ochtend na het ontbijt een knallende afsluiting: Skûtsjesilen! Alle facetten waren tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt, tijdens de samenwerking vulden wij elkaar goed aan, waardoor het een groot SUCCES werd (ondanks het regenachtige weer). Maar dat is het enige waar wij geen invloed op hadden. Een event om nooit te vergeten en wat ik zeker aan iedereen zou kunnen aanbevelen, die op zoek is naar een onvergetelijk weekend! - Partner incentive bureau Lees meer reacties