Personeelsuitje 20 personen

Actief personeelsuitje 20 personen

Zeilen als een ‘personeelsuitje 20 personen’ is een leuke en actieve activiteit. Samen zeilen staat voor actief bezig zijn en tegelijkertijd ook ontspannen. Maak een ontspannen zeiltocht of juist een spannende zeilwedstrijd. Ga een leuke dag zeilen en geniet van wind, water en zon!

Personeelsuitje 20 personen door geheel NL!

Uit-Zeilen gebruikt verschillende soorten zeilboten voor haar personeelsuitje 20 personen. Op deze manier is er altijd… een type schip dat voldoet aan uw wensen. Een ander voordeel is dat wij zeilen vanaf meerdere locaties in…

Nederland. Zo vindt u ons centraal in de Randstad maar ook in Friesland.

Uw personeelsuitje met 20 personen voor u ontspannen

Wilt u graag een ontspannen personeelsuitje? Wij maken uw personeelsuitje graag tot een succes! Samen zoeken we met u de meest geschikte zeilboten en/of locatie. Uw personeelsuitje laten organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zich niet druk hoeft te maken en zelf ook kan genieten van een lekkere dag zeilen! U kunt bij ons terecht met 20 personen maar ook met een kleinere of grotere groep (8 tot 500 personen).

Uw personeelsuitje 20 personen geslaagd bij Uit-Zeilen?

Bij Uit-Zeilen hebben we een passie voor zeilen en organiseren. Wij verwachten van onszelf dat ieder uitje vlekkeloos verloopt. Op deze manier kunnen we het beste onze passie voor het zeilen overbrengen. Bekijk de ervaringen van onze gasten om u te laten overtuigen van ons bedrijf.

  • Personeelsuitje zeilen op het Markermeer
  • Personeelsuitje op een zeiljacht
  • Proosten tijdens een personeelsevent aan boord van een zeilklipper
  • Start foto van een bedrijfsuitje op het IJsselmeer
  • Zeilklipper op het Markermeer tijdens een personeelsuitje
  • RIB experience tijdens een personeelsuitje
  • Teambuilding aan boord van een zeilschip
  • Solex tocht tijdens een personeelsuitje op het land

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Voorbeeld personeelsuitje zeilarrangementen

Hieronder hebben we enkele voorbeeld arrangementen voor u uitgewerkt. Neem gerust contact met ons op voor vragen of afwijkende wensen. Klik op een arrangement om de details te bekijken.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
10 5 Personeelsuitje 20 personen Personeelsuitje 20 personen Het was een geweldig personeelsuitje! Zeer goed georganiseerd. Van het oefenen van het zeilen met ervaren en enthousiaste schippers, een heerlijke BBQ, tot een zeer fanatieke zeilwedstrijd. Een aanrader! Kim ESBE Lees meer reacties