• Skûtsjesilen

Skûtsjesilen

Skûtsjesilen

Wilt u skûtsjes huren? Of denkt u aan een geheel verzorgd weekend zeilen Friesland met uw collega’s of relaties? Uit-Zeilen organiseert graag uw bedrijfsuitje varen of meerdaags relatie-event skûtsjesilen.

Zeilen Friesland

Skûtsjesilen staat garant voor veel zeilplezier tijdens een bedrijfsuitje varen, personeelsfeest of relatie-event. Iedereen mag aan boord van de skûtsjes de schipper en zijn maat actief meehelpen. Met 8 tot 18 personen per schip is er ook voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de prachtige Friese meren.

Onze skûtsjes liggen op goed bereikbare locaties in Zuidwest Friesland. Wilt u een skûtsje huren vanuit Heeg, Sneek, Gaastmeer of Koudum? Het is allemaal mogelijk! U huurt bij ons altijd een skûtsje inclusief schipper en bemanning. U zit in Zuidwest Friesland meteen midden op de Friese meren en kunt alle kanten uit voor een heerlijke dag zeiltocht of weekend zeilen Friesland. Bent u met een grotere groep? Ook dat is geen probleem. Bij ons kunt u meerdere skûtsjes huren of kies voor een geheel verzorgd zeilarrangement.

Skûtsjesilen

Skûtsjesilen moet je een keer ervaren. Zeilen met schepen van meer dan 100 jaar oud, die tegelijkertijd razendsnel zijn is een geweldig gevoel. Onze enthousiaste bemanning laat u dit gevoel graag ervaren en vraagt u actief mee te helpen aan boord van de skûtsjes. Samenwerken aan boord is een must en geeft direct een mooi teamgevoel. natuurlijk is er ook ruimte om te ontspannen en genieten van de mooie omgeving van Friesland. We zeilen overigens met de échte Friese wedstijdskûtsjes die jaarlijks worden ingezet tijdens de Friese zeilwedstrijden.

Wilt u een geheel weekend zeilen Friesland? Wij nemen graag voor u het werk uit handen en kunnen voor u zowel de skûtsjes en catering als de overnachtingslocatie en extra activiteiten verzorgen.

Enthousiast geworden en wilt u graag een skûtsje huren? Neem hier contact met ons op.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.5 5 Skûtsjesilen Skûtsjesilen Het was een geweldige dag! Prachtig zeilweer en wat werden we goede verzorgd! Dit was absoluut voor herhaling vatbaar. We hebben genoten van het zeilen en het verrukkelijke vers bereidde eten. Een gast Scholengemeenschap Driestar Lees meer reacties