• Teambuilding Wadden

Teambuilding Wadden

Teambuilding Wadden

De Wadden is dé geschikte plek voor uw teambuilding dag. Met elkaar samenwerken, actief bezig zijn, plezier maken en ontspannen, dit kan daar allemaal. Daarnaast heeft de aanwezigheid van zon, wind en water een verfrissende werking op onze gasten. Uit-Zeilen heeft geheel verzorgde programma’s op en rond het water op de Wadden. Kortom: er is veel mogelijk en voor echte teambuilding ga je met Uit-Zeilen naar de Wadden!

Verschillende programma’s voor teambuilding

Teambuilding is er in verschillende vormen en maten. Voor de ene groep is samen zeilen al teambuilding genoeg. Voor de andere groep is er meer teamtraining gewenst en gaat er een trainer/coach aan de slag via een speciaal teamtrainingsprogramma. Daartussenin zijn nog verschillende mogelijkheden voor uw teambuilding activiteit, zoals een wedstrijd zeilen tegen uw collega’s, een stoere strandactiviteit of wadlopen. Picknicken in de duinen of op het strand met de wind door de haren geeft ook compleet nieuwe en andere inzichten.

Actief teambuilden is meer dan een bedrijfsuitje

U kunt bij Uit-Zeilen terecht voor meerdere soorten teambuilding programma’s in verschillende prijsklassen.

Op zoek naar een geslaagde teambuilding activiteit?

Niets is zo vervelend als een activiteit organiseren die niet aan de verwachtingen voldoet. Bij Uit-Zeilen hebben we een passie voor zeilen én organiseren en weet u precies waar u aan toe bent. De ervaringen van onze gasten zijn hiervoor onze referentie. Ook kunt u onze speciale cases bekijken voor extra inspiratie. Tenslotte vertellen we graag meer over wie wij zijn op de ‘over ons‘ pagina.

 

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.2 5 Teambuilding Wadden Teambuilding Wadden Het zeilen van een Skutsje was een fantastische beleving en geweldige manier om eens op een andere manier als team samen te werken! Alrik Zeewuster MACG Lees meer reacties