• Teamuitje Wadden

Teamuitje Wadden

Teamuitje Wadden

Een teamuitje op de Wadden staat voor teamwork, plezier en ontspanning. Uit-Zeilen heeft geheel verzorgde programma’s op en rond het water. Samen met collega’s lekker uitwaaien, een ontspannen zeiltocht of juist een stoere strandactiviteit en na afloop borrelen op het terras. Kortom: er is veel mogelijk en voor een perfect teamuitje ga je met Uit-Zeilen naar de Wadden!

Uw teamuitje goed geregeld met Uit-Zeilen

Bent u enthousiast om een teamuitje naar de Wadden te organiseren? Wij helpen u graag om er een succesvol teamuitje van te maken! Uw teamuitje laten organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zelf kan ontspannen en genieten van uw dag op en rond het water.

Verschillende locaties en zeilschepen door heel Nederland

Één van de voordelen van Uit-Zeilen is dat we voor ieder teamuitje een geschikte zeilboot of locatie hebben. We vertrekken vanaf Harlingen voor een zeiltocht over de Wadden of het vertrek met de veerboot. Mocht u liever elders willen zeilen of naar een ander eiland gaan, dan is dit ook geen punt. We zeilen ook centraal in de Randstad, bij het IJsselmeer of op de Friese meren. Ook kunnen we uw teamuitje op Ameland organiseren. Kortom: voor uw teamuitje Wadden bent u bij Uit-Zeilen aan het juiste adres!

Wie organiseerden hun teamuitje op de Wadden bij Uit-Zeilen?

Uit-Zeilen heeft veel ervaring in het organiseren van een geslaagd teamuitje op de Wadden. Wij begrijpen dat uw jaarlijkse uitje meer dan goed geregeld moet zijn. Daarom kunt u hier de ervaringen van de gasten die u voor gingen bekijken. Ook kunt u onze speciale cases bekijken voor extra inspiratie. Tenslotte vertellen we graag meer over wie wij zijn op de ‘over ons‘ pagina.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
8.8 5 Teamuitje Wadden Teamuitje Wadden Samen met 40 internationale collega's heeft Uit-Zeilen twee top dagen verzorgd. Iedereen heeft genoten. Jan Steentjes Spraying Systems Lees meer reacties