Zeildagtocht

Zeildagtocht op een skutsje, klipper of zeilpraam

Uit-Zeilen organiseert actieve zeildagtochten met skutsjes, klippers en zeilpramen op de Friese meren, het Markermeer, IJsselmeer, Loosdrechtse- en Kagerplassen (Randstad). De zeildagtochten brengen u langs de mooiste plekjes van deze vaargebieden.

Actief zeilen en ook ontspannen aan dek tijdens de zeildagtochten

Aan boord van onze schepen mag u altijd actief helpen aan dek. Zo kunt u de schipper helpen met het…

bedienen van de zeilen, zwaarden en roer. Voor de gasten die het iets rustiger aan willen doen is er de mogelijkheid om lekker te ontspannen aan dek en te genieten van de omgeving en het zeilen.

Zeildagtochten op verschillende locaties en schepen

Uw nautische bedrijfsevent kan bij ons starten vanaf verschillende locaties. Zo kunt u altijd een locatie vinden die u het meest geschikt lijkt voor uw zeildagtocht. Daarnaast hebben we voor iedere groepsgrootte verschillende type schepen. Zo zit er altijd een schip van uw voorkeur bij!

Een geslaagde zeiltocht organiseren?

Wanneer u een zeildagtocht organiseert wilt u er zeker van zijn dat het een geslaagde dag gaat worden. Bij Uit-Zeilen denken wij er net zo over! Wij hebben een passie voor zeilen en organiseren. Deze twee ingrediënten zorgen er voor dat onze uitjes en events een hoge waardering van onze gasten krijgen. Welkom aan boord!

  • Zeildagtocht met jachten over het IJsselmeer
  • Samen de zeilen hijsen tijdens een zeildagtocht op een klipper
  • Lemsteraak zeilen tijdens een dagtocht met collega's
  • Zeildagtocht met relaties over de Friese meren
  • Zeildagtocht met puzzeltocht over de Kagerplassen met collega's
  • Zeildagtocht met wedstrijd op de Kagerplassen
  • Dagtocht praamzeilen met familie over de Friese meren
  • De zeilboten klaarmaken voor een zeildagtocht over de Loosdrechtse plassen
  • Klipper zeildagtocht met collega's over het Markermeer

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Dagtocht zeilen arrangementen

Hieronder hebben we enkele voorbeeld arrangementen voor u uitgewerkt voor de activiteit dagje zeilen. Neem gerust contact met ons op voor vragen of afwijkende wensen. Klik op een arrangement om de details te bekijken.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
0 0 Zeildagtocht Zeildagtocht Samenwerken met Uit-Zeilen hebben wij als zeer prettig ervaren, geen vraag was teveel. Samen met Floriaan en zijn team hebben wij een TOP tweedaags-event in elkaar gedraaid van A-Z. De 150 gasten kwam in 48 uur in aanraking met: opstappen in Enkhuizen, vergaderen op zee, aanmeren in de Friese Meren, sloepenrace met lekkernijen en aansluitend een BBQ, feest met DJ op een schip, overnachten in TIPI-tenten, volgende ochtend na het ontbijt een knallende afsluiting: Skûtsjesilen! Alle facetten waren tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt, tijdens de samenwerking vulden wij elkaar goed aan, waardoor het een groot SUCCES werd (ondanks het regenachtige weer). Maar dat is het enige waar wij geen invloed op hadden. Een event om nooit te vergeten en wat ik zeker aan iedereen zou kunnen aanbevelen, die op zoek is naar een onvergetelijk weekend! - Partner incentive bureau Lees meer reacties