Zeilen in Friesland

Zeilen in Friesland als bedrijfsuitje

In Friesland bent u even helemaal weg. Zeilen in Friesland staat voor plezier, ontspanning en actief bezig zijn. Een bedrijfsuitje zeilen in Friesland is een garantie voor een geslaagd en actief uitje in een prachtige omgeving en de buitenlucht.

Zeilen in Friesland op skûtsjes en boeren zeilpramen

Bij Uit-Zeilen kunt u terecht op verschillende type schepen. Zo zeilen we in Friesland met officiële IFKS wedstrijd skûtsjes

en boeren zeilpramen. Voor iedere groep en type uitje is een geschikt schip te vinden dat binnen de wensen en budget valt.

Ook zeilen in combinatie met overnachting

Geniet optimaal van Friesland met een overnachting in Sneek, Heeg, Koudum of Gaastmeer. Er zijn vele mogelijkheden voor een meerdaags uitje in Friesland. Naast het zeilen zijn er ook nog vele activiteiten te ondernemen zoals bijvoorbeeld Fierljeppen of waterskiën.

Losse verhuur en complete arrangementen

U kunt bij ons terecht voor zowel compleet verzorgde arrangementen als losse verhuur van onze schepen. Neem om contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk de arrangementen.

Geslaagde zeilactiviteit in Friesland

Wanneer u gaat zeilen in Friesland wilt u zeker weten dat u uitje of event goed wordt georganiseerd. Bij Uit-Zeilen hebben wij een passie voor zeilen én organiseren. Bekijk de ervaringen van onze gasten om uzelf te laten overtuigen.

  • Zeiltocht met vrienden in Friesland
  • Gezellig met collega's op een eiland na het zeilen in Friesland
  • Samen het zeil opruimen na een zeiltocht in Friesland
  • Ontspannen zeilen op een skûtsje in Friesland
  • Een zeilwedstrijd met collega's op de Friese meren
  • Een gezellig zeiltocht met familie over de meren van Friesland
  • Uitwaaien met collega's op het water in Friesland
  • Zeilen door het Hollandse landschap van Friesland
  • Wedstrijd zeilen met skûtsjes in Friesland

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Zeilarrangementen op de Friese meren

Hieronder hebben we enkele voorbeeld arrangementen voor u uitgewerkt voor de Friese meren. Neem gerust contact met ons op voor vragen of afwijkende wensen. Klik op een arrangement om de details te bekijken.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
8.8 5 Zeilen in Friesland Zeilen in Friesland Uit-Zeilen heeft dit  evenement in relatief korte tijd op een goede en creatieve manier georganiseerd ! Gerard Hoek Ferney Group Lees meer reacties