Zeilen Rotterdam

Zeilen Rotterdam: actief zeilen op de Kaag

Uit-Zeilen organiseert zeil(mid)dagen in de buurt van Rotterdam voor groepen van 6 tot 500 personen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of teamdag; wij maken uw zeiluitje graag tot een succes! Uit-Zeilen heeft verschillende opstap locaties door heel Nederland.

Zeilen als bedrijfsuitje of groepsuitje in de buurt van Rotterdam

Wilt u een actief dagje weg in de buurt van Rotterdam? Ga dan zeilen op de Kaag. Bij het valk zeilen heeft u keuze uit een puzzeltocht of een zeilwedstrijd met en tegen collega’s. U zeilt gaat met maximaal 5 personen per valk. Zeilervaring is niet nodig. De zeilinstructeurs van Uit-Zeilen begeleiden u graag tijdens de dag en leggen alles uit over de boot, de wind en de zeilen.

Daarnaast hebben we ook verschillende mogelijkheden op grote schepen centraal in Nederland.

Ontspannen aan dek of actief leren zeilen

U kunt uw zeiluitje verschillend inkleden. Zo kunt u kiezen voor een ontspannen zeiltocht met een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk om actief te gaan (leren) zeilen. U heeft zelf de touwtjes in handen en zal ervaren wat het is om een zeilboot te besturen. In beide gevallen beschikt Uit-Zeilen over ervaren en enthousiaste instructeurs die u graag helpen!

Kies uit onze verschillende arrangementen

Wilt u gaan zeilen Rotterdam? Kies dan uit één van onze verschillende arrangementen. De arrangementen zijn altijd verder aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Wij helpen u graag bij het organiseren van een geweldige dag zeilen op de Kaag!

Uw ‘zeilen Rotterdam’ arrangement een succes?

Wanneer u een dagje gaat zeilen wilt u natuurlijk dat het een geslaagd dagje uit is. Bij Uit-Zeilen begrijpen we dat en doen we er alles aan uw zeilactiviteit te laten slagen. Onze belangrijkste referentie hiervoor zijn de ervaringen van onze gasten.

 

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.7 5 Zeilen Rotterdam Zeilen Rotterdam Fantastische dag, top zeilweer, mooie locatie en spannende wedstrijd. Helemaal goed en zeker een aanrader! Een gast Virtual Sciences Lees meer reacties