Zeilen Utrecht

Zeilen Utrecht: Actief zeilen in de buurt van Utrecht

Uit-Zeilen biedt bedrijfs- relatie- en personeelsuitjes zeilen vlakbij Utrecht aan. Complete groepsarrangementen, inclusief zeilen, eten en drinken, voor 8 tot 500 personen. U kunt hierbij denken aan een ochtend of middag zeilen maar ook aan meerdaagse uitjes gecombineerd met een vergadering of sloepvaren activiteit. We maken graag uw zeilen Utrecht uitje tot een succes!

Actief zeilen in de buurt van Utrecht

Op de Loosdrechtse plassen, vlakbij Utrecht, organiseert Uit-Zeilen actieve uitjes en evenementen op het water. Geniet van de mooie omgeving met verschillende eilandjes, sloten en plassen door te zeilen onder de rook van Utrecht. De Loosdrechtse Plassen zijn een uitgestrekt plassengebied met verschillende eilanden waar u actief kunt zeilen en tegelijkertijd ook kunt ontspannen.

Centraal in Nederland zeilen we ook met grotere zeilklippers. Daarnaast hebben we opstap locaties door heel Nederland.

Geen zeilervaring nodig om het water op te gaan

Doordat wij gebruik maken van ervaren instructeurs is zeilervaring niet nodig om toch het water op te gaan. Wij maken gebruik van valken; een open zeilboot welke geschikt is voor 5 personen. Met (minimale) hulp van de instructeur zeilt u zelf over de Loosdrechtse plassen en vaart u samen met collega’s eventuele zeilwedstrijden.

Uw zeilen Utrecht voor u ontspannen

Uit-Zeilen organiseert verschillende volledig verzorgde middag- en dagarrangementen op het water. Samen met onze partners zorgen we dat u, ook als organisator, kunt genieten van het zeilen in de omgeving van Utrecht!

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
10 5 Zeilen Utrecht Zeilen Utrecht Bollegraaf bedankt Uit-Zeilen voor de uitstekende organisatie van het evenement. Mede hierdoor is de viering van ons 50-jarig jubileum een onvergetelijk en groot succes geworden. Wij bevelen Uit-Zeilen dan ook van harte aan. Simonique Kraandijk Bollegraaf Recycling Machinery Lees meer reacties