Zeiluitje

Actief zeiluitje met collega’s, familie of vrienden

Bent u bezig om een bedrijfsuitje te plannen? Ga zeilen met Uit-Zeilen! Uit-Zeilen organiseert actieve zeiluitjes voor bedrijven van 6 tot 500 personen. Hierbij kunt u denken aan een bedrijfsuitje of teamuitje 

  • Een zeiluitje met jachten op het IJsselmeer
  • Zeilen hijsen met collega's tijdens een zeiluitje op het IJsselmeer
  • Een zeiluitje met collega's op een zeilklipper vanuit Monnickendan
  • Een zeiluitje met luxe lemsteraken met relaties
  • Open zeilboten in de haven tijdens een zeiluitje op de Loosdrechtse plassen
  • Een zeiluitje met wedstrijd skûtsjes op de Friese meren
  • Een zeiluitje met puzzeltocht op de Kagerplassen
  • Wedstrijd met open zeilboten tijdens een zeiluitje op de Kagerplassen
  • Een zeiluitje met familie op de Friese meren

Voor ieder zeiluitje een geschikt zeilschip of locatie

Één van de voordelen van Uit-Zeilen is dat wij voor ieder zeiluitje een geschikte locatie en/of type zeilboot hebben. Zo kunt u bij ons terecht centraal in de Randstad (Kagerplassen en Loosdrechtse Plassen), in Friesland en het IJsselmeer en Markermeer. Daarnaast kunt u actief gaan zeilen op één van onze verschillende type zeilboten.

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Van losse bootverhuur tot compleet verzorgde zeiluitjes

Uit-Zeilen kan voor u de gehele dag verzorgen. Denk hierbij aan de zeilinstructeurs, catering, organisatie etc. Ook is het mogelijk om bij ons alleen een boot met schipper te huren voor een heerlijk zeiluitje op het water.

Uw zeilactiviteit een succes met Uit-Zeilen?!

Graag weet u van te voren of uw zeilactiviteit een succes wordt. Natuurlijk kunt u dat nooit 100% zeker weten. Bij Uit-Zeilen doen we daar in ieder geval alles aan! Onze belangrijkste referentie hiervoor zijn de ervaringen van onze gasten.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
0 0 Zeiluitje Zeiluitje Samenwerken met Uit-Zeilen hebben wij als zeer prettig ervaren, geen vraag was teveel. Samen met Floriaan en zijn team hebben wij een TOP tweedaags-event in elkaar gedraaid van A-Z. De 150 gasten kwam in 48 uur in aanraking met: opstappen in Enkhuizen, vergaderen op zee, aanmeren in de Friese Meren, sloepenrace met lekkernijen en aansluitend een BBQ, feest met DJ op een schip, overnachten in TIPI-tenten, volgende ochtend na het ontbijt een knallende afsluiting: Skûtsjesilen! Alle facetten waren tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt, tijdens de samenwerking vulden wij elkaar goed aan, waardoor het een groot SUCCES werd (ondanks het regenachtige weer). Maar dat is het enige waar wij geen invloed op hadden. Een event om nooit te vergeten en wat ik zeker aan iedereen zou kunnen aanbevelen, die op zoek is naar een onvergetelijk weekend! - Partner incentive bureau Lees meer reacties