Zeilen Leiden

Actief uitje zeilen Leiden

Bedrijfsuitje of personeelsfeest? Ga zeilen bij Leiden! Uit-Zeilen organiseert actieve zeiluitjes op de Kagerplassen. De Kaag ligt direct naast Leiden en is dé locatie voor een heerlijke zeil(mid)dag met collega’s, familie of vrienden. Ook in de omgeving van de Kaag gaan we het water op. We hebben 5 opstaplocaties door Nederland.

Zeilen met een Valk op de Kaag

U gaat zeilen met sportieve Valken. Met max 5 personen per Valk gaat u actief de boot bedienen. U mag het zeilen…

zo actief maken als u zelf wilt. U kunt rustig genieten van de prachtige omgeving of de competitie met elkaar aangaan tijdens een volledig verzorgde zeilwedstrijd. Naast het zeilen met een valk zeilen we ook op grotere schepen waar u als groep in zijn geheel op gaat. Kijkt u hiervoor bij al onze zeilboten.

Géén zeilervaring nodig

Om te gaan zeilen Leiden heeft u geen zeilervaring nodig. Wij hebben ervaren instructeurs die u graag meer leren over het reilen en zeilen aan boord! U gaat ook actief aan de slag met het bedienen van de zeilen en het roer.

Complete arrangementen in verschillende prijsklassen

U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde middag-, dag en meerdaagse arrangementen. Met onze grote ervaring en enthousiasme voor het zeilen helpen wij graag uw zeildag op de Kaag tot een groot succes te maken!

Uw ‘zeilen Leiden’ arrangement een succes?

Wanneer u een dagje gaat zeilen wilt u natuurlijk dat het een geslaagd dagje uit is. Bij Uit-Zeilen begrijpen we dat en doen we er alles aan uw zeilactiviteit te laten slagen. Onze belangrijkste referentie hiervoor zijn de ervaringen van onze gasten.

  • Wedstrijd zeilen met valken op de Kagerplassen dicht bij Leiden
  • Valken met wedstrijd nummers bij steiger op Kaag bij Leiden
  • Met collega's de overwinning vieren van de zeilwedstrijd dicht bij Leiden
  • Zeilen met de vrijgezel op de Kaag bij Leiden
  • Actieve dag zeilen als bedrijfsuitje in de buurt van Leiden
  • Valken in de haven tijdens bedrijfsuitje zeilen Leiden
  • Een uitje met het hele bedrijf op de Kaag nabij Leiden
  • Start van zeilwedstrijd op de Kagerplassen tijdens bedrijfsuitje Leiden
  • Zeilen en puzzeltocht met vrienden op de Kagerplassen valk bij Leiden

Bekijk alle locatiesBekijk alle zeilbotenBekijk alle arrangementen

Voorbeeld zeilarrangementen op en rond de Kaag

Hieronder hebben we enkele voorbeeld arrangementen voor u uitgewerkt. Neem gerust contact met ons op voor vragen of afwijkende wensen. Klik op een arrangement om de details te bekijken.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem contact op met onze zeilers op kantoor

+31 (0)85 401 2211

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
9.5 5 Zeilen Leiden Zeilen Leiden Het was een geweldige dag! Prachtig zeilweer en wat werden we goede verzorgd! Dit was absoluut voor herhaling vatbaar. We hebben genoten van het zeilen en het verrukkelijke vers bereidde eten. Een gast Scholengemeenschap Driestar Lees meer reacties