Jacht zeilen Markermeer
Neem contact op
Heeft u een vraag? Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Zeilen Kagerplassen

Zeilen op de grens van Noord- en Zuid-Holland

De Kagerplassen zijn een aaneenschakeling van vaarten en plassen. De traditionele windmolens samen met de rietkragen zorgen voor een echte Hollandse uitstraling. U zeilt midden in de Randstad maar bent toch even helemaal ‘weg’. Een bijzondere en unieke locatie van Uit-Zeilen!

Onze top 3 op de Kagerplassen


Bekijk arrangementen op de Kagerplassen Alle arrangementen van dag(deel) tot meerdere dagen

Verschillende restaurants met terras aan het water

Rondom de Kagerplassen zijn verschillende restaurants met terras aan het water. Afhankelijk van uw wensen wordt de optie gekozen die het beste aan uw wensen voldoet. Alle restaurants liggen aan het water zodat u direct aan boord stapt van onze zeilboten.

  • Valken aan de steiger bij onze locatie aan de Kagerplassen
  • Terras met uitzicht over de Kagerplassen
  • Zeilen met collega's op de Kagerplassen
  • Middag wedstrijdzeilen op de Kagerplassen met collega's
  • Puzzeltocht op de Kagerplassen
  • Restaurant 't Kompas met terras aan de Kagerplassen

Verschillende zeilarrangementen

Uit-Zeilen heeft verschillende zeilarrangementen op de Kagerplassen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld: middag (wedstrijd)zeilen met collega’s, zeilen en vergaderen of een dagje zeilen met vrienden of familie.

Uw uitje/event op de Kagerplassen

Combineer Kagerplassen met de organisatie van Uit-Zeilen en u heeft de ideale combinatie voor een geslaagd zeilevenement. U kunt op de Kagerplassen zeilen met één of meerdere valken. U kunt terecht vanaf 5 tot 500 personen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Bij Uit-Zeilen hebben wij een grote passie voor zeilen en organiseren. Deze ingrediënten zorgen er voor dat wij al jaren succesvolle uitjes en events organiseren. De ervaringen van onze gasten zijn ons visitekaartje!